MENÜ

Balıkesirspor 1-3 Sivasspor

Dibe demir atan Balıkesir istekliydi, ama Yiğidolar, zafere yemin etmiş gibiydi. Batuhan bir gol bir asistle yıldızlaştı, Aatif ve Ahmet'in golleri Carlos'un takımını 51 gün sonra 3 puana taşıdı. Balkes'i, Vargas'ın penaltısı yalnızca teselli etti

Balıkesirspor 1-3 Sivasspor

Kimse kızmasın darılmasın; Balıkesirspor’dan Vargas’ı çıkar bu takımla geçen sezon tarih yazdıkları PTT 1. Lig’de ilk 10’u zor görürler. Ancak buna rağmen teknik heyetin özverisine, futbolcuların kapasite üstü mücadelelerine saygı duymalı. Dün de gerek kadro kalitesi gerek ise oynadıkları futbolla bulundukları yeri, yani geçen sezonun 5’incisi olarak başladıkları ligde 17. sırayı hak etmeyen Sivasspor’la tarihinde ilk kez karşılaştı Balkes... Taraftar desteğini arkasına alan ev sahibi yine istekliydi. Ama Yiğidolar, adeta galibiyete yeminliydi. 25’te Batuhan Karadeniz, bu sezonki ilk isabetli şutunu boş kaleye attı, tabelaya 1-0’ı yazdı. 31’de Sivas’ta Ziya’nın, 45’te Balıkesirli Hasan’ın çizgiden çıkardığı toplar akılda kaldı.

Ahmet işi bitirdi

İkinci yarı ise tam bir heyecan fırtınasıydı. 51’de Da Costa, ceza alanına süzülen Sercan’ı biçti, Vargas penaltıdan skoru dengeledi: 1-1. Sivas o kadar gergindi ki, Deniz Ateş Bitnel’in 6 kez eli cebine gitti. 68’de günün en çalışkan ismi Batuhan, ‘bedava’ penaltıyı kaptı. 70. dakikada atışı kullanan Aatif, 70 günlük gol hasretine son verdi: 1-2. Carlos, sinirden gole bile sevinmedi. 80’de Mehdi atıldı, Sivas 10 kişi kaldı. Geçen yıl PTT 1. Lig’de 15 gol atan Ahmet Aras, 83’te oyuna girdi, 2 dakika sonra Süper Lig kariyerindeki ilk golünü atarken maçın sonucunu belirledi: 1-3.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ