MENÜ

Aziz Yıldırım'dan sürpriz destek

Aziz Yıldırım dün idmanı izledi, futbolcularla yemek yedi. Cezası bulunan başkanın takımı yolcu etmesi beklenirken, Yıldırım sürpriz kararla kafilenin otobüsüyle Bursa'ya gitti.

Aziz Yıldırım'dan sürpriz destek

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 60 günlük cezası devam ederken Aziz Yıldırım’a 45 gün daha ceza vermişti. Yaklaşık 3 ay men cezası bulunan başkan, her zamanki gibi Bursaspor maçı öncesi de takıma moral vermek için Samandıra’ya gitti. Burada yapılan son antrenmanı izleyen başkan daha sonra futbolcular ve teknik heyetle birlikte yemek yedi. Ardından kafilenin Bursa’ya hareket etmesine az bir süre kala takıma bir konuşma yapan Yıldırım, “Ben sizlere inanıyorum. Belki uzun zaman tribünde olmayacağım ama hep sizin yanınızda olduğumu biliyorsunuz. Bursaspor maçını da kazanıp şampiyonluk yolunda büyük bir engeli aşacaksınız. Sahada Fenerbahçe’ye yakışan bir oyun ve duruş sergileyeceğinize eminim. Siz sahada işinize bakın, bunun dışında ne gerekiyorsa sizin için biz yaparız” ifadelerini kullandı.

Takıma moral verdi
Bu konuşmanın ardından Aziz Yıldırım’ın takımı Bursa’ya yolcu edip tesislerden ayrılması bekleniyordu. Ancak başkan sürpriz bir karar vererek takımla birlikte otobüse bindi ve kafileyle beraber Bursa’ya gitti. Cezasına rağmen kendilerini başkanın Bursa’da yalnız bırakmaması, zorlu maç öncesi futbolcuların moralini ve hırsını daha da artırdı.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ