MENÜ

Arsenal'li Giroud Galatasaray'a karşı oynayamayacak!

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Arsenal'in Fransız golcüsü Olivier Giroud, sakatlıktan dönmesine rağmen takımının eylül ayında bildirdiği 25 kişilik kadroda yer almadığı için D Grubu'ndaki son 2 maçta oynayamayacak.

Arsenal'li Giroud Galatasaray'a karşı oynayamayacak!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki rakiplerinden Arsenal'de Giroud şoku yaşanıyor. Topçular'ın Fransız futbolcusu, sakatlıktan dönmesine rağmen, Sarı Kırmızılılar'a karşı mücadele edemeyecek. FIFA’nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, yeni yıla kadar sahalara dönememesi beklendiği için 2 Eylül’e kadar UEFA’ya bildirilmesi gereken 25 kişilik nihai kadroya dahil edilmeyen Giroud, Arsenal’in 26 Kasım’daki Borussia Dortmund ve 9 Aralık’taki Galatasaray ile yapacağı Şampiyonlar Ligi D Grubu karşılaşmalarında sahaya çıkamayacak.

23 Ağustos’ta oynadığı İngiltere Premier Lig maçında sakatlanan 28 yaşındaki golcü, Londra ekibinin 22 Kasım’da Manchester United’a 2-1 yenildiği lig maçının 77. dakikasında oyuna girmiş ve takımının golünü kaydetmişti.

Fransız futbolcunun, gruptan çıkmak için yalnızca bir puana ihtiyacı olan Arsenal’in Avrupa kupası karşılaşmalarında mücadele edebilmesi için 3 Şubat 2015’deki yeni kadro bildirimine kadar beklemesi gerekiyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ