MENÜ

Volkan Demirel'in dönüşü!

Milli Takım'da yaşadığı olay sebebiyle hafta boyunca manşetleri süsleyen Volkan Demirel, moral bozukluğunu üzerinden attı. Tecrübeli file bekçisi, hocasının yanına giderek, “Her şeyi geride bıraktım. Bursa maçında sahada olmak istiyorum” dedi.

Volkan Demirel'in dönüşü!

A Milli Takımımız’ın, Kazakistan’la oynadığı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası mücadelesi öncesi ve sonrasında yaşanan olayların merkezindeki isim olan Volkan Demirel, üzerindeki şok etkisini atmayı başardı. Taraftarlarla ısınma sırasında yaşadığı diyaloğun ardından eldivenlerini çıkaran ve sahayı terk eden Volkan, o günden bugüne kendisini tüm dünyadan soyutlamıştı. Morali bozuk olan tecrübeli file bekçisine Sarı-Lacivertli ekibin hem oyuncuları hem de teknik heyeti büyük destek verdi. Zorlu Bursaspor karşılaşması öncesi de teknik direktör İsmail Kartal, oyuncusunu ilk 11’e koyup, koymamak konusunda büyük bir kararsızlık içindeydi. Ancak önemli bir gelişme yaşandı ve Volkan, hafta boyunca yaşadığı gerilimli anların üzerine set çekti ve adeta yeniden doğdu.

Eldivenleri teslim etti

Kartal’ın sık sık moral verdiği Volkan, hocasının yanına giderek, yarınki Bursa karşılaşmasında forma giymek istediğini belirtti. Deneyimli kalecinin, hocasına, “Bursaspor maçında oynamak istiyorum. Artık her şeyi geride bıraktım. Şimdi tek düşüncem takımımın şampiyonluğu. Bu süreçte bana düşen görevi en iyi şekilde yapacağım” dediği bildirildi. Bu sözleri büyük bir memnuniyetle karşılayan Kartal da, Volkan’a eldivenleri teslim etme kararı aldı.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ