MENÜ

Veli Kavlak'ın Kasımpaşa performansı dikkat çekiyor

Beşiktaş'ın Avusturyalı orta saha oyuncusu Veli Kavlak'ın Kasımpaşa istatistiği dikkat çekiyor.

Veli Kavlak'ın Kasımpaşa performansı dikkat çekiyor

Bu akşam oynanan maçla birlikte Kasımpaşa'ya karşı 4 kez forma giyen Veli Kavlak, üç kez ilk 11'de başladı 1 maçta ise sonradan oyuna girdi. ilk 11'de çıktığı maçlarda 2 gol atarak takımına katkıda bulunan Veli Kavlak bugün de Bilic tarafından ilk 11'de sahaya çıktı. Bugün de maça 11'de başlayan Veli Kavlak 90 dakika oyunda kalmasına rağmen bu sefer gol kaydedemedi.

Veli Kavlak'ın Beşiktaş kariyeri

23 Mayıs 2011 tarihinde Beşiktaş, Veli Kavlak ile transfer görüşmelerini başladığını borsaya bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada; "Avusturya'nın Rapid Wien Kulübü oyuncusu Veli Kavlak'ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.27 Mayıs'ta ise 750.000€ karşılığında transfer edildi. 2013-14 sezonunda Slaven Bilic tarafından da tercih edilen Veli, ligin ilk haftasında ilk maçına Trabzonspor karşısında çıktı. UEFA Avrupa Ligi'nde ise her iki Tromsø maçında 90 dakika forma giyen Kavlak, takımının UEFA'dan men edilmesiyle bir daha maça çıkamadı. O sezon ligin 2. yarısında ise Erciyesspor maçında ilk asistini yaptı. Ertelenen 15. hafta maçında ise o sezon kendi adına ilk golünü attı.

Öte yandan Türk asıllı Avusturyalı futbolcu, 5371 metrelik koşu mesafesiyle Siyah-Beyazlı takım adına ilk devrede en çok koşan isim oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ