MENÜ

Türkiye Enduro Şampiyonası devam ediyor

Antalya'da Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 7. ayak yarışı başladı.

Türkiye Enduro Şampiyonası devam ediyor

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) 2014 Yarış Takvimi’nin son organizasyonu olan şampiyonada 7. ayak, Antalya Enduro Motosiklet Kulübü tarafından Konyaaltı ilçesindeki Çakırlar taş ocakları mevkisinde organize ediliyor.

İkisi bayan 58 sporcunun katıldığı yarışta, yapay engellerle donatılan parkurda bol taşlı kurumuş dere yatakları, patikalar ve orman yollarından oluşan bir parkurda mücadele veriliyor.

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nedim Akülke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Enduro Şampiyonası’na Türkiye’nin her yanından gelen sporcuların katıldığını dile getirerek, yarışmacıların ekstrem, ara etap ve Enduro’dan oluşan 58 kilometrelik bir parkurda yarıştığını belirtti.

Bu yarışla bereber 7 branşta Türkiye şampiyonlarının belli olacağının altını çizen Akülke, "TMF bu sene yaptığı hizmet ve yeniliklerle, yeni parkurlarıyla motosiklet sporunun gelişmesinde çok büyük katkılarda bulundu. Bugün de o keyfi yaşıyoruz. Bugün burada olmanın gururu içerisindeyiz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ