MENÜ

TT Arena'da Engin Baytar krizi

Galatasaray'da sezon başında kadro dışı bırakılan Engin Baytar, dünkü Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasının ardından yeni bir krize yol açtı.

TT Arena'da Engin Baytar krizi

Sarı-kırmızılı ekipte sezon öncesi kadro dışı bırakılan ve daha önce Yiğit Gökoğlan ile birlikte arabada dans ederken havaya para saçtıkları video ile büyük tepki toplayan Engin Baytar, yeni bir krize yol açtı. Dün oynanan Trabzonspor karşılaşmasının ardından sosyal paylaşım sitelerine yüklenen bir videoda Engin Baytar ve A2 takımının oyuncularının maçın ikinci yarısında stadyuma geldikleri görülüyor. Galatasaray’ın yediği ikinci golün ardından ise karşılaşmanın 79. dakikasında Engin Baytar ve A2 takımı futbolcularının stadyumu terk etmesi dikkatlerden kaçmadı. Bu görüntülerin sosyal medyaya yüklenmesinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, Engin Baytar ve A2 takımı oyuncularına tepki gösterdi.

Kısa süre içinde Galatasaray taraftarları arasında yayılan videonun ardından, Engin Baytar'ın arkasındaki A2 kafilesinde yer alan genç oyuncu Emre Tosun, videoyu yayınlayan isme tepki gösterdi. "Sana mı düştü lan bize bakıp takip etmen hee. Adam 90 durmaya ne hakkı var. Çakal, gündem yatarmaya çalışma sana mı düştü" şeklinde bir mesaj gönderdi.

Galatasaray'ın kendisinden çok şeyler beklediği stoperin yolladığı bu mesajın ardından, sarı-kırmızılı taraftarlar oyuncuyu twit yağmuruna tuttu. Genç oyuncu, 'Senden bir şey olmaz, Engin abinle takıl, onun gibi ol' şeklinde mesaj yollayan bir taraftara, "Engin abinin nasıl bir adam olduğunu herkes bilir. Böyle boş muhabbetler yapıp gündem yaratmaya çalışmayın" diye cevap verdi ve ortalık iyice karıştı.

Genç yıldız adayı, son olarak tepkiler karşısında geri adım attı ve, "Haklısınız Galatasaray'dan, sizden özür dilerim, kusura bakmayın. Ben de arma için forma için terimin son damlasına kadar mücadele ediyorum. Ben de Galatasaray taraftarıyım. Her ne olursa olsun böyle devam eder haklısınız diyorum." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ