MENÜ

Sneijder'e ceza kesti!

Milli maç için gittiği ülkesinde Galatasaray'daki sistemi eleştirip, "Sahada yürüyoruz" diyen Wesley Sneijder, Trabzon maçına kulübede başladı. Bu karar 'ceza' olarak yorumlandı.

Sneijder'e ceza kesti!

Cim Bom'da Wesley Sneijder krizi... Milli maç için gittiği ülkesinde, Galatasaray'daki oyun sistemini eleştirip, "Sahada yürüyoruz. Avrupa'nın üst düzey ligleriyle aramızda uçurum var" diyen Hollandalı futbolcu, teknik direktör Cesare Prandelli tarafından kesik yedi. Yıldız futbolcu, oyuna girebilmek için son yarım saati bekledi. Bu, Sneijder'in Galatasaray'daki 73. maçında 6. kez oyuna girdiği andı. Daha önce 67 kez ilk 11'de görev alan Wesley, 90 dakikayı 35 kez tamamlarken, 33 kez oyundan çıktı. İtalyan hocanın Hollandalı yıldızı kenarda bekletmesi, taraftarın büyük tepkisini çekti. Karar, kullandığı ifadeler yüzünden ceza yediği yönündeydi.

Umut ve Semih de kulübede

Sadece Sneijder değil, Semih ve Umut Bulut'un kulübede oturması da sürprizdi. Burak ile Umut'un bir arada oynaması, Sneijder'in forvet arkasında görev alması, Semih ile Chedjou'nun savunma hattını oluşturması bekleniyordu. Ancak İtalyan hocanın yaptığı sürpriz değişiklikler, Cim Bom'un fark yemesine yol açtı ve sonradan yapılan müdahaleler bir işe yaramadı.

Aslıhan Çil

Haberin Devamı
YORUM YAZ