MENÜ

Slaven Bilic: Başakşehir Stadı'nı evimiz yapmalıyız

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kasımpaşa maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik adam, Başakşehir Stadı'nı evlerini haline getirmelerini düşündüğünü söyledi.

Slaven Bilic: Başakşehir Stadı'nı evimiz yapmalıyız

Demba Ba'nın attığı gollerle Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Beşiktaş'ta Slaven Bilic maç sonunda, "Çok iyi bir üç puan aldık. Bu maç ile ilgili beklentimiz zor bir maç olacağı yönündeydi. Teknik kapasiteleri oldukça yüksek bir takımla karşılaştık. Kazanmak çok önemliydi. 3 puanı hak ettik." sözlerini sarf etti.

"Bizden beklentileri zirvede olmamız"


Bilic, "Zirvede olmayı zirvede kalmayı her zaman isteriz. 3. ya da 4. olmayı buna değişmem. Bu durum pozisyonlar olduğunda üzerinizdeki baskı artıyor. Bizden bir beklenti var. Bizden beklentileri zirvede olmak. Bu da tabii ki baskı yaratıyor." açıklamalarında bulundu.

"Burada oynamayı istiyoruz"


Stat konusunda konuşan Bilic, "Bir evimiz yok. Böyle bir dezavantajımız olmasına rağmen elimizden geleni yapıyoruz. Yönetimimiz bunun için çabalıyor. Bana kalırsa burada oynamalıyız. Bana kalırsa yeni stadımız yapılana kadar burayı evimiz haline getirmeliyiz. Öteki türlü sürekli göçebe gibiyiz. Burası yeni bir stat. Zemini iyi. O yüzden burada oynamayı tercih ediyorum." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ