MENÜ

Sırp taraftarlar Ultraslan bayrağı yaktı

Kızılyıldız taraftarı Marko Ivkovic'in, Galatasaray maçı öncesinde çıkan olaylar sırasında hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor.

Sırp taraftarlar Ultraslan bayrağı yaktı

Ivkovic'in ölümü Sırbistan'da büyük tepki uyandırırken, ülkedeki diğer taraftar grupları da olayı protesto ediyor. Son olarak Partizan'ın taraftar grubu Grorabi, kendilerine ait tribünde Ultraslan bayrağı yakarak Kızılyıldızlı taraftarlara desteklerini gösterdi. Bayrak yakımı sırasında CSKA Moskova atkısının açılması ise, grubun Ultraslan bayrağını CSKA Moskovalı bir gruptan elde ettiği iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.

Fotoğrafların sosyal medyada yayılmasının ardından harekete geçen Galatasaraylı taraftarlar da, Sırp bayrağı yakarak protestoya karşılık verdi.



25 yaşındaki Marko Ivkovic, Galatasaray maçı için Belgrad'dan gelen Kızılyıldız taraftarlarının bulunduğu kafilede yer alıyordu. Biletleri olmadığı için salona alınmayan grup, o sırada çevrede bulunan Galatasaray'lı taraftarlara taş ve meşale atarak saldırıra bulunmuş, çıkan olaylar polis müdahalesiyle sonlandırılmıştı. Ivkovic'in ise bu arbede sırasında kendi arkadaşları tarafından bıçaklandığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ