MENÜ

Sait Karafırtınalar: Önemli olan onurlu mücadele

PTT 1. Lig'de İzmir derbisinde Karşıyaka'ya 1-0 mağlup olan Bucaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Asıl önemli olan bu çocukların gösterdiği onurlu mücadele" dedi.

Sait Karafırtınalar: Önemli olan onurlu mücadele

Karafırtınalar, yaptığı açıklamada, dünkü müsabakanın ilk yarısında kendilerinin daha iyi oynadığını belirtti.

Aleyhlerine verilen penaltıdan sonra rakiplerine çok pozisyon verdiklerini kaydeden Karafırtınalar, "Kaybettiğimiz için üzgünüm. Ofoedu’yu çok iyi tanıyorum, o pozisyonun penaltıyla alakası yok. Oynadığımız 10 maçta aleyhimize 9 penaltı çalındı. Bu tesadüf olamaz. Asıl önemli olan bu çocukların gösterdiği onurlu mücadele. Ben onları tebrik ediyorum. Bu takım her türlü play-off’un içinde yer alır" dedi.

Sait Karafırtnalar, sözleşmesinin devam ettiğini belirterek, "Bucaspor için elimden geleni yapıyorum. Söylenenlere çok kulak asmıyorum. İnsanların sabretmesi lazım, yapılanlara bir dönüp bakmaları lazım" diye konuştu.

Bu sezon 5. mağlubiyetini alan Bucaspor, haftayı 9 puanla tamamladı. Sarı lacivertli ekipte sarı kart gören Gökhan Sinanoğlu, cezalı duruma düştüğü için 30 Kasım Pazar günü İzmir’de oynanacak Şanlıurfaspor maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ