MENÜ

Necip Uysal: Kalemize gelemediler

Kasımpaşa'yı 2-0 yendikları maçtan sonra konuşan Necip Uysal, "Bizim adımıza önemli bir maçtı. İyi oynadık, kalemize fazla gelemediler" dedi.

Necip Uysal: Kalemize gelemediler

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'yı 2-0'la geçen Beşiktaş'ta Necip Uysal, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşa demeç veren 23 yaşındaki futbolcu, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Bir seri yakalamak istiyorduk. Geçen hafta galip geldik. Bu hafta da gelmek istiyorduk. İyi oynadık. Çok kalemize gelemediler. Benim de çıkardığım bir top haricinde atak yapamadılar" şeklinde konuştu.

Başakşehir Fatih Terim Stadı
'nda oynanan karşılaşmada Kara Kartal'ın savunmasındaki eksiklikler nedeniyle orta saha yerine geride görev yapan Necip, "Hoca bana nerede görev verirse ben elimden geldiğini yapmaya çalışıyorum. Benim mevkiim ön libero. Orada kendimi daha iyi hissediyorum. Son dakikalarda ileri çıkmamın nedeni gol atmak istediğimden ötürü değildi. Pozisyon gereği ileri gitme gereksiniminde bulundum" ifadelerini kullandı.

Siyah-Beyazlı oyuncu, "Ahmet Nur Çebi ve eski antrenörüm Fikret Demir'e teşekkür ediyorum. Kötü oynadığım zamanlarda bana destek verdiler. Onlara teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
Beşiktaş'tan bir ilk!

Haberin Devamı
YORUM YAZ