MENÜ

Levent Devrim: Ordu büyük ama yapılanlar küçük

PTT 1. Lig'inde mücadele eden Orduspor'da teknik direktör Levent Devrim istifasının ardından, "Sıkıntının birinci maddesi güven" dedi.

Levent Devrim: Ordu büyük ama yapılanlar küçük

Ligin 10. haftasında kendi sahasında Samsunspor’a 4-1 mağlup olan Orduspor’un teknik direktörü Levent Devrim, takımının başında çıktığı ilk maçında istifa ettiğini açıkladı. Bu sezon Levent Devrim’in de istifasıyla Orduspor 4. teknik direktörüyle yollarını ayırmış oldu.

"Bu sorun teknik adam, futbolcu sorunu değil yönetim sorunudur"

Levent Devrim maç sonu yaptığı açıklamada, "Bu iş teknik adam, oyuncu sorunu değil yönetim sorunudur" dedi. Devrim, "Geldiğim günden beri, şehrin hareketlenmesi adına ya da icraatı yapacakları adına konuşuk. Orduspor’un geleceğini kurtarma adına ya da Orduspor’un var olan sorunlarını çözme adına hiç bir çaba göremiyorum. 15 gündür bu takımın içindeyim çok kısa bir süre ama en azından oyuncularımızı bir nebze tanıma şansı, karakterini tanıma açısından şans edindik. Gelinen noktada sorunlular listesi yapmaya kalkışsak oyuncuları en sona yazarız. Ben dördüncü antrenörüm ve dördüncü antrenör olarak takım yine kazanamadı. Bu bir hoca sorunu, oyuncu sorunu değil. Dolayısıyla gelecek adına, Orduspor’un yarınları adına ben bir şeyleri yapabileceğimizi pek düşünmüyorum. Dolayısıyla bu akşam itibari ile görevi bırakıyorum" diye konuştu.

"Ordu büyükşehir ama yapılanlar küçük"

Devrim, güven sorunu yaşadıklarını belirterek, "Orduspor bir marka, ben ona güvenerek, bunu bilerek Orduspor’a geldim ama görüyorum ki, Orduspor’u bir yerlere getirmek için, kusura bakmasınlar ama kimse kılını kıpırdatmıyor. Hep bize mesajlar geliyor. Bir maç alınması için ortam hazırlanması lazım. Gelinen noktada biz görevi bırakıyoruz. Sıkıntının birinci maddesi güven. Orduspor’da yönetim oyuncuya güvenmiyor. Oyuncu taraftara güvenmiyor. Takım taraftara küskün. Oyuncu küskün, kafası burada değil. Ben geldikten sonra Orduspor’da istifalar oldu. Kadro dışılar oldu. Bunların sohbeti yapıldı. Orduspor bir kulüp gibi yönetilmiyor. Orduspor gibi marka bir takımın bu halde olması beni hakikaten çok üzüyor. Geriye dönmeyi düşünmüyorum. Bu hoca sorunu falan değil, ben dördüncü adamım belki beşinci hoca da gelecek, umarım şehrin karar alıcıları bu işe el atar. Büyükşehir diyorsunuz ama yapılanlar küçük, kusura bakmasınlar" şeklinde konuştu.

İHA
Orduspor Teknik direktörü Levent Devrim ilk maçında istifa etti

Haberin Devamı
YORUM YAZ