MENÜ

Fenerbahçe'de imha planı

Bursaspor karşılaşmasının ilk 11'ini kafasında oluşturan teknik direktör İsmail Kartal, forvette gol silahı olarak Emenike'yi kullanacak. Maçın gidişatına göre de Sow ve Webo ile de, hücum gücü artırılacak.

Fenerbahçe'de imha planı

Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör İsmail Kartal, zorlu Bursaspor karşılaşması öncesi rakibi yıkacak planı hazırladı. Kartal, kalede Volkan’ı oynatmayı, savunmayı da sağda Gökhan Gönül, solda Caner Erkin ve stoperde de Bekir ile Kadlec’ten yana kurmayı düşünüyor. Orta alanda sağ kanatta Kuyt, ortada Mehmet Topal ve Meireles, sol kanatta da Alper’e şans vermeyi planlayan tecrübeli hoca, sadece forvette Emenike’nin arkasında Diego Ribas’a formayı vermek konusunda biraz kararsız. Emre Belözoğlu’nun sakatlıktan dönmesi ve savaşan bir oyuncu olması, Kartal’ın kafasını biraz karıştırmış durumda gözüküyor. Kesin kararın, maç günü verilmesi bekleniyor. Kanarya’nın da elini kolunu bağlayan yabancı kuralı sebebiyle Moussa Sow ile Webo, yine yedek soyunacak.

İki isme özel önlem

Ancak bu ikili, teknik direktör İsmail Kartal’ın, “Haydi girin, oyunun akışını değiştirin” dediği anda, görev alıp, üstlerine düşeni yapmaya hazır. Hatırlanacağı gibi Beşiktaş maçında Sow, Çaykur Rizespor maçında ise Webo, ikinci yarıda oyuna girip, takımlarını galibiyete ve liderliğe taşıyan isimler olmuştu. Oyuncularına güvendiğini de belirten Kartal, Bursa’nın ligde attığı 15 golün 9’una imzasını atan Bakambu ve Fernandao’ya da özel önlem alacağı öğrenildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ