MENÜ

Fenerbahçe Bursa'da

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın Bursaspor'a konuk olacak Fenerbahçe, Bursa'ya geldi. Fenerbahçe kafilesinde, geçtiğimiz günlerde hak mahrumiyeti cezasına çarptırılan Başkan Aziz Yıldırım da yer aldı.

Fenerbahçe Bursa'da

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor deplasmanına konuk olacak olan Fenerbahçe, feribotla Pendik'ten Yalova'ya feribotla geldi. Sarı Lacivertli kafile daha sonra Yalova'dan kara yoluyla Bursa'ya geçti. Sarı lacivertli ekip, saat 17.04 sularında konaklayacağı otel önüne geldi. Kafilede 19 kişilik kadroda Egemen Korkmaz, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal bulunmazken, polis Fenerbahçe takımının gelişinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Otel önüne yanaşan otobüsten ilk olarak ön koltukta oturan başkan Aziz Yıldırım indi. Ardından teknik direktör İsmail Kartal ve teknik ekiple birlikte futbolcular indi. Az sayıdaki taraftar ise, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbiriyle yarışa girdi.

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Emre Belözoğlu, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike ve Pierre Webo gibi futbolcular da taraftarlarla selamlaştı. Başkan Aziz Yıldırım ve kafile ardından otele yerleşti. Sarı Lacivertliler, kampa girdi ve maç saatini beklemeye koyuldu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ