MENÜ

Bilic'in çifte silahı: Gökhan Töre ve Demba Ba

Slaven Bilic, Kasımpaşa mücadelesinde, takımı Gökhan Töre ve Demba Ba'nın üzerine kuracak. Cezası nedeniyle son 2 maçta forma giyemeyen milli yıldızdan iddialı bir geri dönüş bekleyen Hırvat hoca, rakibini son dönemin formda ismi 'Kara Boğa'yla yıkacak.

Bilic'in çifte silahı: Gökhan Töre ve Demba Ba

Kara Kartal'ın deneyimli teknik adamı Slaven Bilic, zorlu Kasımpaşa maçında Gökhan Töre ve Demba Ba'dan büyük işler bekliyor. Kırmızı kart cezası sebebiyle takımını, Fenerbahçe ve Başakşehir karşılaşmalarında yalnız bırakan Gökhan ile son mücadelelerin etkili ismi Demba Ba'nın, takım çalışmalarında formda görüntü çizmeleri sonrası keyifli olduğu gözlenen Hırvat hoca, oyunu bu ikili üzerine kuracak. Kasımpaşa sınavı öncesinde yapılan antrenmanlarda sık sık bu oyuncularla özel olarak ilgilenen Bilic'in, iki oyuncusuna da daha fazla sorumluluk almaları konusunda telkinlerde bulunduğu bildirildi. Beyoğlu temsilcisi karşısında 3 puanı getirecek olan taktiği belirleyen 46 yaşındaki çalıştırıcının, Gökhan ve Olcay’ı görevlendirip iki kanattan da forvet bölgesini desteklemesini istediği öğrenildi. Öte yandan orta alanın ön kısmında ise Sosa ve Oğuzhan'a rakip kale önünde daha fazla pozisyona girmeleri konusunda telkinde bulunan Bilic, iki futbolcudan da Demba Ba'ya alan yaratıp asistçi özelliklerini ön plana çıkarmalarını istedi.

Senegalli hazır kıta

Beşiktaş'ta çıktığı 14 maçta rakip fileleri 10 kez havalandıran Demba Ba, gollerini Kasımpaşa karşısında da sürdürüp taraftarın yoğun sevgisinin karşılığı vermek istiyor. Siyah-Beyazlı formayla sergilediği başarılı performansla İngiltere Premier Lig ekiplerinden eski takımı West Ham United'ı peşine takan Senegalli yıldız, Lacivert-Beyazlılar karşısında da etkili oyununu sürdürmek için çaba gösterecek.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ