MENÜ

Beşiktaş - Kasımpaşa maçında ikinci gol

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında karşılaşan Beşiktaş - Kasımpaşa maçında ikinci gol geldi.

Beşiktaş - Kasımpaşa maçında ikinci gol

Beşiktaş, Kasımpaşa ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçına sakatlıklar ve cezalar nedeniyle 5 futbolcusundan yoksun çıktı. Siyah-beyazlılarda, kırmızı kart cezalıları Pedro Franco, İsmail Köybaşı ile sakatlıkları bulunan Tomas Sivok, Tolga Zengin ve Uğur Boral, Kasımpaşa karşısında forma giyemedi. Bu arada, kart cezaları biten Gökhan Töre, Veli Kavlak ve Olcay Şahan ile sakatlığı geçen Mustafa Pektemek ise kadroda yer aldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı
'nda Kasımpaşa'yı konuk eden Siyah Beyazlılar, maça etkili başladı. Dakikalar 26'yı gösterdiğinde Gökhan Töre, sol köşeden ceza sahası içerisine korneri kullandı. Penaltı noktası üzerinden Ersan Adem Gülüm, Kasımpaşa savunmasındaki genç futbolcu Mert Kula'nın yaptığı hareket sonucu yerde kaldı. Hakem Özgür Yankaya penaltı noktasını gösterdi. Dakikalar 28'i gösterdiğinde Demba Ba penaltı atışını gole çevirdi ve Beşiktaş'ı, Kasımpaşa karşısında 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 46. dakikasında sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği ortaya karambolde Necip kafayla içeriye doğru indirdi. Demba Ba, savunma arkasında kafayla şutunu attı ve skoru 2-0'a getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucunu belirledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ