MENÜ

Beşiktaş - Kasımpaşa

Ligde bütün hesaplarını şampiyonluk üzerine yapan Beşiktaş, bu akşam Başakşehir Stadı'nda Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Zirve yolundaki kritik mücadeleye; İsmail, Pedro ve Sivok'tan yoksun çıkacak olan Beşiktaş'ta, savunma hattında Atiba ve Ersan görev yapacak.

Beşiktaş - Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonda şampiyonluğa kilitlenen Beşiktaş, 10. hafta mücadelesinde bu akşam Kasımpaşa'yla karşı karşıya gelecek. Vodafone Arena'daki yapım çalışmalarının sürmesi nedeniyle iç saha maçlarına Atatürk Olimpiyat Stadı'nda çıkan Siyah-Beyazlılar, Başakşehir Kulubü'yle yaptığı özel anlaşma gereği Beyoğlu temsilcisini, Fatih Terim Stadı'nda ağırlayacak. Teknik direktör Slaven Bilic önderliğinde 13 günlük milli arada Lacivert-Beyazlılar'a karşı yoğun bir şekilde hazırlanan Kara Kartal, rakibini kayıpsız geçip zirve yarışını sürdürmeye çalışacak.

Tek hedef serinin devamı

Ligde; 7'nci haftada Kayseri Erciyes'e, ardından sonraki maçta Fenerbahçe'yi kaybederek düşüş yaşayan Siyah-Beyazlılar, önemli eksiklerle başlayacağı mücadeleye, Başakşehir karşısına başladığı galibiyet serisini devam ettirmek için çıkacak. Zorlu karşılaşmada; ilk 11'in önemli isimleri İsmail Köybaşı ve Pedro Franco'dan yararlanamayacak olan Slaven Bilic, sakatlığı bulunan bir diğer savunmacı Tomas Sivok'u da kullanamayacak. 46 yaşındaki çalıştırıcı, defans hattındaki önemli eksiklerden dolayı geri dörtlüyü; Serdar Kurtuluş, Atiba Hutchinson, Ersan Gülüm ve Ramon Motta'dan oluşturacak.

Beşiktaş'ın jokeri Atiba!
Siyah-Beyazlılar'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, bu akşamki mücadelede Beşiktaş'ın joker oyuncusu olacak. Asıl görev bölgesi ön libero olan deneyimli futbolcu, Beşiktaş'ta; orta saha ve forvet arkası gibi pozisyonlarda forma giymesinin ardından bu akşam da stoper olarak görev yapacak. İlk etapta genç yetenek Atınç Nukan'ı ilk 11'de sahaya sürmesi beklenen Bilic'in, bu fikrinden vazgeçtiği ve savunmanın ortasında sakatlıktan yeni kurtulan Ersan Gülüm'ü kullanacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Cenk, Serdar, Hutchinson, Ersan, Motta, Gökhan, Veli, Sosa, Oğuzhan, Olcay, Demba Ba - T.D.: Slaven Bilic

Kasımpaşa'nın muhtemel 11'i: İsaksson, Orhan, Alpaslan, İlhan, Sancak, Tunay, Castro, Kerem, Babel, Scarione, Adem - T.D.: Şota Arveladze

STAT: Fatih Terim

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Özgür Yankaya

Haberin Devamı
YORUM YAZ