MENÜ

Alo buyrun Fenerbahçe!

Futbolculardan Dirk Kuyt, Diego Ribas, Volkan Demirel, Bekir İrtegün ve Alper Potuk, Başkan Aziz Yıldırım ve Takım Menaceri Hasan Çetinkaya ile birlikte 'Hedef 1 Milyon Üye' projesi kapsamında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kurulan iletişim merkezini ziyaret etti.

Alo buyrun Fenerbahçe!

Taraftarlarla da telefonla sohbet eden futbolcular, neşeli diyalogların yaşanmasına sebep oldu. Telefondakilerin çoğu, oyuncularla konuştuklarına inanamadı. İşte eğlenceli sohbetleri yaşayan Yıldırım ve yıldızların neşeli anları;

Aziz Yıldırım

Taraftarların en çok konuşmak istediği kişi olan Aziz Yıldırım, onlara tek tek 1 milyon üye projesini önemini anlattı. Yıldırım ayrıca, Diego Ribas’la konuştuğuna inanamayan bir kişiye de telefonu alıp, “Konuştuğun kişi Diego” dedi. Taraftar, “Ben sizinle konuşayım Başkanım” deyince ise “Önce Diego ile konuş, daha sonra ben seninle konuşurum” yanıtını verdi.

Volkan Demirel

Tecrübeli kaleci, “Ben Volkan Demirel deyince” karşıdaki taraftar, “Hadi ya ciddi mi?” dedi. Volkan bunun üzerine, “Ben Volkan Demirel, nasıl ispatlama mı istersin?” deyince, “Tamam sesinden tanıdım sen Volkan’sın” cevabını aldı. Volkan, son dönemde yaşadıklarıyla ilgili olarak ise “Artık bunlar geride kaldı. Kimse bizim tadımızı bozamaz” diye konuştu.

Diego Ribas

Brezilyalı yıldız, “Merhaba ben Diego” diyerek telefonu açtı. Taraftar onu anlamadı. Bunun üzerine O da, İngilizce konuştu, taraftar, “Ben İngilizce bilmiyorum” dedi! Bunun üzerine Diego, Türkçe olarak, “Ben Diego nasılsın?” ifadesini kullandı, taraftar kulaklarına inanamadı. Proje için Diego destek isteyince ise bu kişi, “Diego istiyorsa her şeyi yaparız” yanıtını verdi.

Dirk Kuyt

Türkçe dersleri alan Kuyt, konuşmasına da Türkçe olarak, “Merhaba ben Kuyt, seninle konuşmak istiyorum, müsait misin?” diye başladı. Zaman zaman İngilizce de konuşan Hollandalı futbolcu, “Bu organizasyona taraftarlar katkı versin” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ