MENÜ

Albayrak: Prandelli keşke tazminat istemese

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak şok sözler sarfetti.

Albayrak: Prandelli keşke tazminat istemese

Cim Bom'da futbolun yeni patronu olan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Telegol'de şok sözler sarfetti.

Trabzonspor yenilgisi sonrası, "Hocamızın arkasındayız" diyen Albayrak, bu kez, "Bu şartlarda Prandelli'nin arkasında durmam çok zor. Prandelli keşke tazminat istemese! Prandelli'nin sözleşmesini görseniz şaşarsınız. Prandelli'nin sözleşmesinde çok ağır maddeler var. Galatasaray'ın 18 ayda getirildiği duruma inanamıyorum. Eski yönetim, Prandelli'ye gerçekleştirilemeyecek sözler vermiş. Ünal Aysal'ın Prandelli'ye vaatlerini duyduk şoke olduk. Prandelli'ye Galatasaray dışında Almanya'da, Belçika'da, Avrupa'da dört ülkede takım kuracağız, her sene birini çalıştıracaksın sözü verilmiş" ifadelerini kullandı.

'Yıldız futbolcu alacağız'

Albayrak'ın çarpıcı açıklamalarından önemli bölümler şöyle: "Ocak ayında Galatasaray'ın kadrosunda çok ciddi değişiklikler olacak. Takıma giremeyen oyuncuları satacağız. Bunların yerine 1-2 isim alacağız. Yıldız futbolcu satmayacağız. Yıldız futbolcu alacağız. Prandelli'ye bazı konularda bilgi vermek durumundayız. Cesare Prandelli'nin kadro tercihine kesinlikle müdahale etmiyoruz. Sneijder'i Ali Dürüst'ün oynatmaması gibi bir durum söz konusu değil."

'Ocak ayına kadar sabredin'

Bu sezon Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak 4. yıldızı takmak adına ne gerekiyorsa yapacaklarını vurgulayan Abdurrahim Albayrak, "Galatasaray taraftarları yerden göğe kadar haklıdır. Bizim çektiğimiz acı çok büyük bir acı. Biz taraftarlarımızı üzdük. Galatasaray 4. yıldızı takmak için ne gerekiyorsa yapacak. Hepimiz bunun için şartlanmışız. Prandelli konusunda bize Ocak ayına kadar müsaade edin" şeklinde konuştu.

Hikmet Karaman mı gündemde?

Albayrak, Hikmet Karaman iddialarına ise, "Görüşüp, anlaştığımız yalan. Kuran-ı Kerim'in üzerine yemin ederim yalan. Bir şey olsa ben Hikmet'e kendim telefon ederim. İddia edildiği gibi ben neden Hikmet için aracı sokayım" dedi.
Abdurrahim Albayrak, Prandelli için ne dedi?

Haberin Devamı
YORUM YAZ