MENÜ

Trabzonspor'un Galatasaray 11'i

Trabzonspor'un bu akşam Galatasaray karşısına çıkacak ilk 11'i belli oldu.

Trabzonspor'un Galatasaray 11'i

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sahaya süreceği ilk 11 şu şekilde: Fatih, Bosingwa,Medjani, Papadopoulos, Salih, Musa, Özer, Mehmet, Constant, Yusuf, Cardozo

2 değişiklik

Yeni takımının başında ilk karşılaşmasına çıkmaya hazırlanan Ersun Yanal, takımın son oynadığı Torku Konyaspor karşılaşmasından farklı bir 11 sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adam, Musa ve Belkalem'i bu hafta tercih etmezken yerlerine Medjani ve Papadopoulos'a şans verdi.

"Kazanacağımıza inanıyoruz"

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Türk Telekom Arena Stadı'nda Galatasaray'a konuk olan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, maç öncesi açıklamalarda bulundu. Yanal, "Çok fazla ara verdim sayılmaz. Futbolun geldiği nokta hepimizin mağlumu. Tribünlerin futbolu kucaklamaya ihtiyacı var. Genç ve dinamik gücü yüksek bir takım olduğunu düşünüyorum Trabzonspor'un. Futbol seyirisini keyifli bir hale getirmek için sahaya güzel bir Trabzonspor çıkaracağız. Keyifli bir futbol oynayan bir takımla kazanacağımıza inanıyorum." sözlerini sarf etti.

"Bizim için her yer Trabzon"
Trabzonspor'un tecrübeli hocası, "Biz 90 dakika mücadele eden bir takımla kaznmaya çalışacağız. Bizim için her yer Trabzon yapmaya çalışacağız. Rakiplerin hepsi güçlü, Galatasaray da güçlü. Biz elimizden geleni yapacağız ve kazanmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.


Galatasaray'ın, Trabzonspor 11'i

Haberin Devamı
YORUM YAZ