MENÜ

"Tam anlamıyla bir kumar"

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Prandelli'nin Trabzonspor karşısına çıkardığı ilk 11'i değerlendirdi: Tam anlamıyla bir kumar...

"Tam anlamıyla bir kumar"

Galatasaray'ın İtalyan hocası Prandelli, Trabzonspor karşısına oldukça sürpriz bir ilk 11 çıkardı. Hamit, Semih Kaya ve Sneijder gibi yıldızları 11'e almayan Prandelli'nin kadro tercihini Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş'a sorduk.

'Tam anlamıyla bir kumar'

İtalyan teknik adamın bugüne kadar birçok kez kadrodaki tercihleri eleştiri konusu olmuştu. Prandelli belli ki oldukça cesur davranmaya devam edecek. Böylesi önemli, kritik bir karşılaşmada ayağında top tutabilen, oyun kurabilen, şut atabilen Sneijder'ı ilk 11'e almamak açıklanması zor bir durum. Bunun yanı sıra haftalardır iyi bir uyum yakalayan Semih ve Chedjou'nun savunmada tercih edilmeyip Koray'a şans verilmesiyse tam anlamda bir kumar. Ayrıca sakatlıktan kurtulup son dönemde milli takıma kadar yükselen Hamit'in tercih edilmeyip uzun zamandır 18'e dahi girmekte zorlanan Emre Çolak'ın 11'e alınması Prandelli'nin aklının bir hayli karışık olduğunu gösteriyor. Kısa bir süre öncesine kadar asıl hedefimiz 4. yıldız diyen Prandelli, as oyuncularını Şampiyonlar Ligi'ndeki, Anderlecht maçı için dinlendiriyorsa söylem değişikliğine gitmeli ya da söylemleriyle hareketlerini tutarlı bir hale getirmeli.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ