MENÜ

Sırp taraftarın öldürülmesi olayına özel ekip

İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda dün akşam Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol maçından önce çıkan olaylarda Sırp taraftar Marko İvkoviç'in bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Sırp taraftarın öldürülmesi olayına özel ekip

İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda dün akşam Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol maçından önce çıkan olaylarda Sırp taraftar Marko İvkoviç’in bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. İstanbul Emniyeti olay yerine ve çevresindeki tüm görüntüleri inceleyerek delil bulmaya çalışıyor.

Turkish Airlines Euroleague’de mücadele Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız’ın Abdi İpekçi Spor Salonu’nda dün oynanan maçı öncesinde meydana gelen olayla ilgili soruşturma sürüyor. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada olay öncesi, sırası ve sonrasında çekilen yüzlerce saat görüntü titizlikle inceleniyor. Polis soruşturmasında şu ana kadar Marko İvkoviç’in kim tarafından öldürüldüğü netlik kazanmadı. Olaylar sırasında polisin biber gazı kullanmasının ardından çevreye dağılan Sırp taraftarların kaçtığı sokak aralarındaki görüntülerde polis ekipleri tarafından toplanıyor. Şu ana kadar cinayet anını gören bir kamera görüntüsü bulanamadığı belirtidi.

Öte yandan cinayeti çözmek için Cinayet Büro Amirliği’nde özel bir ekip oluşturuldu. Bir başkomiser yönetimindeki özel ekibin tamamen bu konuya yöneldiği ve şüpheliyi yakalamak için operasyonları sürdürdüğü öğrenildi. Yetkililer cinayet şüphelisine ulaşmak için tüm ihtimallerin değerlendirildiği söyledi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ