MENÜ

Most Wanted yolcusu kalmasın

Nike'ın, 'Most Wanted' programının Türkiye elemelerinde rakiplerini geçmeyi başaran Recep Türköz ve Ufuk Özcan, tıpkı Waris gibi İngiltere'de düzenlenecek finallerde, hünerlerini sergileme fırsatı yakalayacak.

Most Wanted yolcusu kalmasın

Dünyanın en önemli spor markalarından biri olan Nike’in ‘Most Wanted’ programı, genç yetenekleri su yüzüne çıkararak, onların profesyonel futbolcu olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Nike bu sayede, amatör futbolcuları, İngiltere Milli Takımı’nın da evi olan St.George’s Park’taki Nike Akademi’de yer alma, sporun zirvesindeki seçkin antrenörler ve teknik direktörlere yeteneklerini gösterme fırsatı veriyor. Organizasyonun Türkiye elemeleri, 23 Ekim’de gerçekleşmişti. Burada rakiplerini geçmeyi başaran Recep Türköz ve Ufuk Özcan, 27 Kasım’da İngiltere’de düzenlenecek finallerde boy gösterme hakkını kazandı. Ada’da 3 gün kalacak olan ve fiziksel testlere de tabi tutulacak ikili, ilk kez yaşayacakları bu deneyim öncesi bir hayli heyecanlılar.

‘Çok önemli bir fırsat’

Futbola 12 yaşında Tokatspor’da başladığını söyleyen 17 yaşındaki Recep, “Dünyanın farklı yerlerinden bizim gibi oyuncularla bir araya gelmek ve oradaki hocalardan ders alacak olmak beni çok heyecanlandırıyor. Futbol hayatım adına çok önemli bir fırsat yakaladım” dedi. 19 yaşındaki Ufuk ise “Ben de gelecekte, Trabzonspor gibi, futbolun önemli kulüplerinden birinde oynayabilmeyi hayal ediyorum. Waris’in hikayesi de, bunun mümkün olduğunu hepimize gösterdi” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ