MENÜ

Haftanın MVP'si Zoran Erceg

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital'ın Sırp forveti Zoran Erceg, altıncı haftanın "En Değerli Oyuncu"su (MVP) seçildi.

Haftanın MVP'si Zoran Erceg

THY Avrupa Ligi’nin internet sitesinde yer alan habere göre, Galatasaray Liv Hospital’ın Abdi İpekçi Spor Salonu’nda ağırladığı Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız Telekom’u iki uzatma devresinin ardından 110-103 yendiği karşılaşmayı 32 sayı, 7 ribaunt, 2 asist ve 2 top çalmayla tamamlayan Zoran Erceg, basketbol kariyerinde ilk kez haftanın MVP’si oldu.

ARROYO'NUN 50 DAKİKASI DİKKAT ÇEKTİ

Karşılaşmanın uzatma bölümünde attığı kritik üçlüklerle ve serbest atış çizgisinde 14’te 14 isabetle oynayarak takımının mücadeleyi kazanmasında önemli rol oynayan Erceg, karşılaşmayı da 41 indeks puanıyla tamamlayarak sezonun en iyi performansına da imza attı. Öte yandan sarı-kırmızılıların 35 yaşındaki oyun kurucusu Carlos Arroyo’nun sahada 50 dakika kalarak kenara alınmadan maçı tamamlaması da haftanın dikkat çekici olayları arasında yer aldı.

MARJANOVİC, ERCEG'i TAKİP ETTİ

Erceg’in ardından en değerli ikinci basketbolcu, Kızıyıldız’ın pivotu Boban Marjanovic oldu. Sırp oyuncu, mücadeleyi 23 sayı, ve 17 ribauntla tamamlamıştı. Laboral Kutxa’nın Fransız oyun kurucusu Thomas Heurtel ise takımının Neptunas’a 80-79 kaybettiği mücadelede 31 sayı ve 5 asistlik performansıyla haftanın en iyi 3’ü arasına girdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ