MENÜ

Galatasaray - Trabzonspor maçında 3. gol

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında karşılaşan Galatasaray-Trabzonspor maçında üçüncü gol geldi.

Galatasaray - Trabzonspor maçında 3. gol

Milli aranın ardından futbol keyfi kaldığı yerden devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda Ersun Yanal'ı takımın başına getiren Trabzonspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da rakip kaleye tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. Ancak ilk devrede gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gittiler.

Maçın ikinci yarısına her iki takımda oyuncu değişikliği ile başladı. Trabzonspor'da ilk yarıda pek varlık gösteremeyen ve sarı kartı bulunan Salih Dursun'un yerine Fatih Atik oyuna dahil oldu. Sarı Kırmızılı takımda ise Prandelli forvet hattını güçlendirdi ve Emre Çolak'ı oyundan alarak yerine son zamanlarda formda olan ve sonradan oyuna girerek takımı adına kritik puanları alan goller atan Umut Bulut dahil oldu.

Maçın 58. dakikasında Mehmet Ekici, ceza sahasının sağ tarafından ceza sahasına ortasını gönderdi. Medjani gelişine kafayı vurdu ve Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 76. dakikasında, sağ köşeden ceza sahasına gönderilen ortaya Yusuf Erdoğan dokunarak arka direğe gönderdi. Orada boş pozisyonda olan Carl Medjani durumu 2-0'a getiren golü kaydetti.

Dakikalar 86'yı gösterdiğinde sol kanattan Yusuf Erdoğan topla birlikte ceza sahasına doğru ilerledi. Yusuf rakiplerini çalımlayarak ceza sahası içerisine girdikten sonra kaleyi gördü ve şutunu atarak farkı 3'e çıkaran golü kaydetti: 0-3.

Haberin Devamı
YORUM YAZ