MENÜ

Galatasaray taraftarını isyan ettiren 11

Cesare Prandelli'nin Trabzonspor karşısında sahaya sürdüğü ilk 11, Galatasaray taraftarını çileden çıkardı.

Galatasaray taraftarını isyan ettiren 11

Yaptığı seçimlerle futbol otoritelerini sık sık şaşırtan Cesare Prandelli, Trabzonspor maçı için belirlediği 11'le bu kez Sarı Kırmızılı taraftarların da hedef tahtasına oturdu. Maçın ilk 11'i haberinin altına yorum yapan Fanatik.com.tr okuyucuları, bu derece önemli bir maçta Sneijder'in yedek kulübesinde oturmasına anlam veremedi.

İşte Prandelli'nin seçimi karşısında Galatasaray taraftarının tepkileri:

nrdnamrbt1905: Allah'ııım 10 numaramız yok ne yapmaya çalışıyor bu adam!!!

gsezeli.: brumayı ndn oynatmiyor bu ? hani çift forvet taktiği

onbasiii: emre çolak ve yekta kaç haftadır oynamamasına rağmen şans veriyorda brumaya neden şans tanımıyorsun cesera....çok sinirleniyorum şu cocuk kadroda olmayına onu geçelim. ve oynatmadıklarına bakarsak sneijder-bruma-pandev-tarık-telles-veysel nerde bu adamlar nerdeeee ceseraaaaaaa. full türk yapmışsın iyi fakat bu adamlar varken emre çolak ve yekta gibi adamları oynatman çok akılalmaz bişey

harryarda: sneijder nasil olmaz ya ne yapmaya calisiyor bu adam

GS19TR: Arkadas bruma ve tellesi 11'e almiyorsun bari 18'e al be "hoca"

VolcaneErmutlu: demeki sneijder semih gidiyorlar! hemde ocakta! Inanamiyorum! Prandelli hakkli.. ben olsam bende böyle yaparim. Ama bence sneijder tutulmali! Ve su Umut u bi oynatsa eminim 1,,2 macta bizi ve kendisini kral yapar!

Sonsuzluk35: GS`ye zarar vermek icin Fenerbahce bir kadro kurmaya kalksa, Prandellinin kadrosundan daha kötü bir kadro cikartamazdi, Allah Prandelliyi GS`nin basindan eksik etmesin, Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))

EzanVatanBayrak: Bruma Sneijder Melo Hamit Umut Burak yapsana ön tarafı hoca hücrelerine bir zarar mı geldi nedir. Bu defansif orta sahalar hemde onlardan iyi olanlar kenarda otururken... 11 de çıkacaklar 18 e bile alınmıyor ya bu nasıl iş arkadaş

gasrayim: bu adamin kovulmasi icin daha ne bekleniyorki?? rezalet

Haberin Devamı
YORUM YAZ