MENÜ

Ersun Yanal'ın imha planı

Ersun Yanal, Galatasaray'ı yıkacak planı hazırladı. Sneijder ve Burak Yılmaz'a özel önlem alacak olan deneyimli hoca, Sarı-Kırmızılılar'ı Cardozo'yla vurarak Trabzonspor'un 945 günlük galibiyet hasretine son verme amacında.

Ersun Yanal'ın imha planı

Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan müsabaka iki yıldız isim Cardozo ve Burak’ın kozlarının paylaşmasına sahne olacak. Trabzonspor’a bu sezon transfer olan Paraguay’lı yıldız Oscar Cardozo, teknik direktör Ersun Yanal’ın sahadaki en büyük kozlarından biri olacak. Ligde 5 golü bulunan Cardozo’yu sıkça topla buluşturarak Bordo-Mavili takıma 3 puanı getirecek sonucu almayı planlayan Yanal, Sarı-Kırmızılı takımın en büyük gol silahlarından biri olan Burak Yılmaz’a da özel önlem alacak.

Yeni bir sayfa açmak istiyor

Vahid Halilhodzic ve ekibi yönetiminde çıktığı 9 lig maçında sadece 2 galibiyet alarak tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor, yeni hocası Ersun Yanal ile yeni bir sayfa açmaya hedefliyor. Bordo-Mavililer’de, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Bosingwa, Belkalem, Medjani, Papadapoulos, Waris ve Yatabare önceki akşam İstanbul’da takıma katıldı. Bu oyuncularla ilk kez görüşen Yanal, toplantıda yabancı oyuncularla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

945 günlük hasret

Trabzonspor ayrıca, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’a karşı süren 945 günlük derbi hasretini de bitirmek istiyor. 3 ekip ile oynadığı son 18 maçta galip gelemeyen Bordo-Mavililer, söz konusu takımlar karşısındaki kötü gidişatına bugün oynayacağı Galatasaray maçıyla ’dur’ demek istiyor.

Hazırlıklar tamamlandı

Galatasaray maçı için önceki gün İstanbul’a gelen Bordo-Mavililer Sarıyer Orhan Keçeli Sahası’nda, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. İdmanı, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve CEO Burak Gürdal da takip etti. Antrenman öncesi Trabzonspor taraftarların, teknik direktör Yanal’a çiçek verip, Galatasaray maçında başarı dilediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ