MENÜ

Ersun Yanal: Kol kola girebilirsek şampiyon olabiliriz

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal: Kol kola girebilirsek şampiyon olabiliriz

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'ı deplasmanda 3-0'lık skorla deviren Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, maç sonunda karşılaşmayı değerlendirdi. Yanal, "Bu bir sihir değil. Başarıyı üzerimize alınmak çok erken, bugünkü oyuna baktığımızda oyunu kontrol etmek ve kazanma arzusu önemliydi. Daha farklı da olabilirdi. Bence olmalıydı da. Benim kafamda Galatasaray'ın performansını değerlendirirsek, biz farkı yakalayabilirdik. Bence çok daha iyisini yapabilirdik ama çok erken. Yetenekli bir takım Trabzonspor. Türk futbolunu hareketlendirecek, coşturacak bir takım Trabzonspor. Benim istediğim, arzu ettiğim oyunu göstermelerine daha var. Oyuncularımı bu kadar güzel performans sergiledikleri için kutluyorum. Teknik heyet, futbolcular, yönetim kol kola verirsek Trabzonspor ruhunu tekrar yakalarız diye düşünüyorum." sözlerini sarf etti.

Ersun Yanal, "Bu yarışın sonu ancak sezon başında bana sorulmuş olsaydı, Trabzonspor şampiyonluğun en büyük adayı derdim. Ancak şimdi kol kola olabilirsek şampiyon olabiliriz." diyerek şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.


Yanal, "Her yerin Trabzonspor olduğu, türküsünü şarkısını söyleyerek Avrupa'da devam eden bir Trabzonspor olmalı." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ