MENÜ

Ersun Yanal: 3 Prandelli: 0

Trabzonspor'un başına geçen Ersun Yanal, daha önce Galatasaray'ın hocası Prandelli ile iki kez karşı karşıya gelmişti. Ersun Yanal, iki mücadeleyi de 1-0 ve 3-0'lık skorla kazanmıştı. Yanal, TT Arena'da da kazanarak Prandelli'ye karşı 3. maçından da galip ayrıldı.

Ersun Yanal: 3 Prandelli: 0

Ersun Yanal ile Cesare Prandelli, bu akşam oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçıyla teknik direktörlük kariyerlerinde 3. kez karşı karşıya geldiler. Daha önce Prandelli'nin çalıştırdığı Parma'yi iki defa mağlup eden Yanal, TT Arena'da Trabzonspor'un başında çıktığı ve Bordo-Mavili takımın Galatasaray'ı 3-0 yendiği maçta bu serisini 3'e çıkardı.

Ersun Yanal, Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde bu takımla UEFA Kupası'nda mücadele etmiş ve 3. turda İtalyan ekibi Parma ile eşleşmişti. O dönem Parma'yı çalıştıran Prandelli, Yanal'a karşı ilk maçı 26 Şubat 2004 tarihinde İtalya'da oynamış ve 1-0 kaybetmişti. Şu an Bursaspor'da forma giyen Sebastian Frey de Parma'nın kalesini koruyordu. Turun ikinci maçı, 3 Mart 2004'te Ankara'da oynandı. Ersun Yanal'ın takımı Gençlerbirliği, Parma'yı bir kez daha mağlup ederek (3-0) tur atlamıştı. Ankara'da oynanan mücadelede, Sebastian Frey kırmızı kartla oyun dışı kalmış ve Parma, kalan dakikaları 10 kişi tamamlamıştı.

Burak Köse






Ersun Yanal'ı korkutan tablo!

Haberin Devamı
YORUM YAZ