MENÜ

Cesare Prandelli: Suç tamamıyla benim

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Cesare Prandelli: Suç tamamıyla benim

İtalyan çalıştırıcı, iyi oynayan rakiplerine karşı zor duruma düştüklerini vurgulayarak, "Bugün ilk 20 - 25 dakika iyi oynamıştık. Sorun, topu kapamadığımızda başlıyor. Top bizdeyken iyiydik; ama sonrasında böyle oldu. Daha çok top kapmaya ve top tutmaya çalışmamız gerekiyor" dedi.

Çift forvet oynadıklarında daha etkili olduklarının hatırlatılması üzerine Cesare Prandelli, "Çift forvetle oynamak, işler kötü gittiğinde ilk akla gelen tercihtir. Olcan, Burak, Senijder, Umut, hepsini birlikte oynatmak da zor. Tek forvetle oynarken de önemli iki pozisyon bulduk, değerlendiremedik. Değerlendirebilseydik farklı olabilirdi" diye konuştu.

Prandelli, takımın durumundan başta kendisinin memnun olmadığını dile getirerek, takımın ne zaman istediği seviyeye geleceğini düşündüğünün sorulması üzerine, "Zamanı ben de bilmiyorum" yanıtını verdi.

Prandelli, "Beş aydır çok çalışıyoruz. Ben de memnun değilim. Düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Böyle maçlarda kaybedince zor duruma düşüyorsunuz. Maçtan önce liderle aynı puandaydık ve olumlu yaklaşıyordunuz. Yenilince ise durum farklı oluyor. Nerede hatalar yaptığımız bulmamız gerekiyor."

Sneijder'in yedek kalmasıyla ilgili de Prandelli, Hollandalı futbolcunun yedek kalacağından haberinin olduğunu söyledi.

Prandelli, "Baktığınızda 2 milli maçtan sonra geri geldi ve yorgunluk ile sakatlığı vardı. Bu yüzden Sneijder ile başlamadık. Taraftarımızı için tabii ki de çok üzgünüz. Her zaman taraftarımıza olan saygımız sonsuz. Kaybedildiğinde hata antrenöründür. Ancak daha önümüzde çok maç var. Fazla değişiklik yaptık. Suç tamamıla benim" ifadelerini kullandı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ