MENÜ

Ç. Rizespor-İstanbul Başakşehir

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında evinde İstanbul Başakşehir'i konuk edecek.

Ç. Rizespor-İstanbul Başakşehir

İstanbul Başakşehir cephesi

Abdullah Avcı: Düşüş var

9 kişi kalan Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan İstanbul Başakşehirspor, yaşanılan mağlubiyetin yaralarını sarmak istiyor. Evindeki maçlarda başarılı bir istatistik tutturan Çaykur Rizespor'a konuk olacak olan Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, takımının son dönemlerde performans düşüklüğü yaşadığını söyledi. Avcı, "Beşiktaş maçını kazansaydık, lig bizim adımıza farklı ilerleyebilir ve önümüze daha sağlıklı bakabilirdik. Rize deplasmanı zor ama kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Çaykur Rizespor cephesi
Rizespor yara saracak
Fenerbahçe'ye karşı iyi direnen fakat 80. dakikada Pierre Webo'nun golüne engel olamayan Çaykur Rizespor, yaşadığı mağlubiyetin takım üzerinde yarattığı etkiyi Başakşehir maçında üzerinden atmak istiyor. İyi futbol oynamadıkları gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Karadeniz ekibi deyim yerindeyse zafer yemini etti. Çalışmalarını dün tamamlayan Yeşil-Mavililer'de teknik direktör Mehmet Özdilek, tribünlerin boş kalmasından yakındı ve taraftarlara stada gelmeleri konusunda çağrı yaptı.


Çaykur Rizespor
'un muhtemel 11'i: Serkan, Orhan, Viera, Giray, Ali Adnan, Oboabona, Liban Abdi, Deniz, Ümit, Engin, Kweuke.

Teknik Direktör: Mehmet Özdilek

İstanbul Başakşehir'in muhtemel 11'i: Volkan, Uğur, Yalçın, Epureanu, Ferhat, Sedat, Rotman, Visca, Doka, Mossoro, Semih

Teknik Direktör: Abdullah Avcı

Stat: Yeni Rize Stadı
Saat: 13:30

Yayın: Lig TV
Hakem: Deniz Çoban

Haberin Devamı
YORUM YAZ