MENÜ

Bursaspor'dan açıklama: Borçları ödedik

Bursaspor, borçlarını ödemediği gerekçesiyle UEFA'nın yargılama komitesine sevk edilmişti. Yeşil-Beyazlılar, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Bursaspor'dan açıklama: Borçları ödedik

Bursaspor, borçlarını ödemediği gerekçesiyle UEFA'nın yargılama komitesine sevk edilmesinin ardından resmi internet sitesi aracılığıyla 'Kamuoyunun dikkatine' başlıklı bir duyuru yayınladı. Yeşil-Beyazlıların yaptığı açıklamada, gecikmiş borçların ödendiği ve UEFA organlarına gerekli belgelerin gönderildiği belirtildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"UEFA’nın resmi internet sitesinde yer alan 22.11.2014 tarihli açıklamada, kulübümüzün 30.09.2014 tarihi itibari ile gecikmiş borçları bulunduğundan dolayı UEFA Kulüp Lisans Kurulu yargı organına sevk edildiği belirtilmiştir. UEFA Kulüp Lisans yargı organı, kulübümüze bu konu ile ilgili olarak daha önce bildirimde bulunmuş ve 24.11.2014 tarihine kadar süre vererek 30.09.2014 tarihi itibari ile ödenmemiş borçlar konusunda açıklama yapılmasını istemiştir.

30.09.2014 tarihi itibari ile soruşturmaya konu olan gecikmiş borçlar kulübümüzce ödenmiş olup, UEFA’nın yetkili organlarına ödemelerin yapıldığına dair gerekli belgeler gönderilmiştir.

Konu ile ilgili süreç tarafımızca takip edilmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Bursaspor Kulübü"

Haberin Devamı
YORUM YAZ