MENÜ

Bilic stoperlerini buldu

Kasımpaşa maçı öncesi Franco ve İsmail'in cezalı, Sivok'un sakat, Ersan Gülüm'ün de henüz hazır olmaması sebebiyle sıkıntıya düşen Bilic, savunmanın göbeğinde takımın jokeri Atiba ve genç yıldız adayı Atınç'a görev vermeyi planlıyor.

Bilic stoperlerini buldu

Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak Beşiktaş'ta savunma kırmızı alarm veriyor. Son olarak Sivok'u da sakatlığa kurban veren Siyah-Beyazlılar, sakatlıktan yeni kurtulan Ersan Gülüm'ün 90 dakikayı kaldıramayabileceği düşüncesiyle alternatiflere yöneldi. Teknik patron Bilic'in kafasındaki isimler ise orta sahanın bel kemiği Atiba Hutchinson ve genç yetenek Atınç Nukan. Kariyerinde bir çok kez stoper mevkiinde görev yapan Atiba'ya gözü kapalı güvenen Bilic'in kafasındaki tek soru, bu sezon hiç maça çıkmayan Atınç'ın nasıl bir performans sergileyeceği. İdmanlarda iyi çalışan ve Bilic'in gözüne girmeyi başaran Atınç'ın ilk 11'de yer alması halinde Atiba ile ikili stoperi oluşturacak.

3 yıldız geri döndü

Beşiktaş'ın defansında bu handikap yaşanırken, cezaları biten Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Veli Kavlak'ın dönüşü yüzleri güldürdü. Öte yandan yarın oynanacak Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Kara Kartal, gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalıştı. Bilic yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ile başladı. Dar alanda kontrol pas çalışması sonrası taktik programının yer aldığı çalışmaların sonrasında Beşiktaşlı futbolcular tam sahada yapılan maç ile idmanı tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ