MENÜ

Aziz Yıldırım cebinden karşıladı

Fenerbahçe'de gelirlerde büyük düşüş yaşanıyor ama Aziz Yıldırım ödemeleri aksatmıyor.

Aziz Yıldırım cebinden karşıladı

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, futbolcuların taksitlerini ve maç başı alacaklarını cebinden ödedi. Böylece takıma zorluk hissettirmeyen başkan Bursaspor maçı öncesi doping etkisi yarattı.

Sarı Lacivertliler mali açıdan zor günler geçiriyor. Passolig, büyük bir gelir kapısı olan tribünleri vurdu. Sponsorsuzluk ise kulüplerin sırtına ek yük bindirdi. Ancak tüm bu sorunlar Fenerbahçe'yi etkilemedi, çünkü başkan Aziz Yıldırım tam zamanında devreye girdi. Futbolculara yapılan ödemelerin aksamaması için Yıldırım büyük bir fedakarlık örneği sergileyerek transfer taksitlerini ve maç başı alacaklarını kendi cebinden ödedi. Başkanın yanı sıra bazı yöneticiler de ödemelerin zamanında yapılması için kaynak yarattı. Böylece Bursaspor maçı öncesi kriz çıkmadan konu halledildi.

TAM GÜN MESAİ YAPIYOR
Başkanın takıma desteği bununla da sınırlı değil. Kulübe sabah saatlerinde gelen , geç saatlerde çıkan başkan Aziz Yıldırım, arta kalan zamanlardaysa Can Bartu Tesileri'ne giderek oyunculara moral veriyor. Takımla mini toplantılar yapan ve moral takviyesinde bulunan Yıldırım, Bursa deplasmanında 3 puanla dönülmesi için var gücüyle çalışıyor.

Kaynak: Sözcü

Haberin Devamı
YORUM YAZ