MENÜ

Atletico Madrid 3-1 Malaga

Atletico Madrid, sahasında Malaga'yı 3-1 yendi. Milli futbolcu Arda Turan, 42. dakikada Griezmann'ın attığı golün asistini verdi.

Atletico Madrid 3-1 Malaga

İspanya 1. Futbol Ligi’nin (La Liga) 12. haftasında Atletico Madrid, sahasında Malaga’yı 3-1 yendi.

Taraftarı önünde oynamanın verdiği avantajla karşılaşmaya hızlı başlayan Atletico Madrid, ilk yarıyı 12. dakikada Tiago ve 42. dakikada Griezmann’ın golleriyle 2-0 önde kapattı. Malaga 63. dakikada Santa Cruz’un golüyle farkı 1’e indirse de (2-1) 83. dakikada Uruguaylı Godin’in attığı kafa golü maçın skorunu belirledi: 3-1. Karşılaşmada Malaga’dan Samuel 73. dakikada, Atletico Madrid’den ise 83. dakikada Gabi, çift sarı kart sonrası kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Atletico Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, ilk 11’de sahaya çıktı ve 86. dakikada yerini Raul Garcia’ya bıraktı. Arda, 42. dakikada Griezmann’ın attığı golün asistini verirken, Atletico’nın kadrosuna bu sezon dahil ettiği Fransız futbolcu ile Arda arasındaki uyum, maç boyunca dikkati çekti. Atletico aldığı galibiyetle puanını 26’ya çıkartırken, 2013 Mayıs’tan bu yana sahasındaki yenilmezlik unvanını devam ettirdi. Arka arkaya ligdeki son 5 maçını kazanarak yükselişe geçen Malaga ise Vicente Calderon Stadı’nda aldığı mağlubiyetle 21 puanda kaldı.

Malaga’nın önemli isimlerinden Nordin Amrabat, geçen hafta Fas Milli Takımı ile oynadığı maçta yaşadığı sakatlıktan dolayı Atletico Madrid karşısında forma giyemedi.

ARDA TURAN'IN ASİSTİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Arda Turan'dan sevindirici haber

Haberin Devamı
YORUM YAZ