MENÜ

Akhisar Belediye-Mersin İdmanyurdu: 1-1

Sezonun iki flaş takımı Akhisar'la Mersin kapıştı. Kazanan zirve yolunda dev bir adım atacaktı. Akigolar, Bilal'le üstünlüğü yakaladı, konuk ekip Welliton'la cevapladı. Manisa'da puanlar paylaşıldı.

Akhisar Belediye-Mersin İdmanyurdu: 1-1

Sezonun iki flaş takımı Akhisar’la Mersin kapıştı. Kazanan zirve yolunda dev bir adım atacaktı. Akigolar, Bilal’le üstünlüğü yakaladı, konuk ekip Welliton’la cevapladı. Manisa’da puanlar paylaşıldı.

Baş pehlivan statüsü yakalamış iki güçlü rakibin ilk 10 dakikası peşrev kıvamında geçti. 10. dakikada ortam Bilal’in vuruşuyla renklendi. Miroslav müdahalesiyle golü önledi, güvenini pekiştirdi. Tempo kazanan oyunda bu kez MİY, 5 oyuncusuyla çabuk çıktı ama Vederson dışarıya gönderdi. Dakika 13’te Djoum şık pas yaptı, günün başarılı ismi Ahmet Cebe vurdu ve Mihaylov yine başarılıydı. MİY alışılmış hızlı hücumlarını deniyor fakat önde beklenen pas ve şut isabetini sağlayamıyor. 19’da Tita hücum organizasyonunu ziyan etti bitirdi! Şu ana kadar Gekas’tan hiç bahsetmedim farkındayım ama MİY, savunmasının Sirtaki yapılacak alan bırakmadığının da farkındayım! Bilal çıktı sahneye 27’de ama fileleri değil topu havalandırdı. Bu arada Merter’i gözlüyor fosforunun fazla kaçtığını düşünüyorum. Yerli yersiz parlıyor! Abitoğlu deneyimini klasıyla bütünleştirdi 63’e kadar kart için sabretti.

Güzel kapışma

İlk yarı 40 ve 45’te Oğuz’un iki ustalık gösterisiyle sona ermişti. İkinci yarı futbolun daha da güzelleştiğini izlerken tribün tenhalığına da üzülmemek mümkün mü! Gekas bir buluştu, pir buluştu bu kez atmadı ama Bilal’le efelik alan açtı, 67’de 1-0 önde ev sahibi. 77’de Welliton vurdu Amerikan bilardosu gibi top çarpa çarpa gitti, 1-1 etti. 79’da OktayDelibalta’dan, ardından da Bilal’den iki güzel şut izledik. Sona doğru başarılı ‘Oğuz usta’ ve Mihaylov gösterileri izledik, pehlivanları berabere ilan ettik. Güzel kapışmaydı harbi.

Oğuz Dizer

Haberin Devamı
YORUM YAZ