MENÜ

Abdurrahim Albayrak, Prandelli için ne dedi?

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor maçından sonra çarpıcı ifadeler kullandı.

Abdurrahim Albayrak, Prandelli için ne dedi?

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, İstanbul'da Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sarı-Kırmızılı taraftarlara destek çağrısında bulunan Albayrak, "Zor zamanlarda taraftarımızın futbolcumuzun yanında olması lazım. Takıma sahip çıkmaları lazım. Bizim taraftarlarımız takımı desteklediği zaman daha güzel şeyler yaparız. Zor dönemler geçiriyoruz. bizlere destek vermelerini bekliyorum. Bu kulüp güzel başarılara imza attı. Futbolcularımızı yuhalamak bizim taraftarımıza yakışmıyor. Selçuk ve diğer futbolcular bu takıma çok güzel şeyler katmışlar. Frikikten goller atmışlar. Bir maçtan sonra böyle olmaz. Taraftarlar elini taşın altına koyması lazım. Benim ayakta duracak halim yok ama buraya koşarak geliyoruz. Taraftarlarımız maçlara gelmesi lazım, takımı desteklemesi lazım. Ben taraftarlara da hak veriyorum ama onların bizi desteklemesi lazım" diye konuştu.

'Semih sakat, Sneijder yorgundu'

Galatasaraylı taraftarların istifaya davet ettiği ve kadrodaki tercihleriyle eleştirilen İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin durumunu da değerlendiren Abdurrahim Albayrak, "Hoca Sneijder'i son yarım saat koyacaktı. Sneijder yorgundu. Hoca futbolcularla konuşarak hareket ediyor. Semih de sakattı. Biz Prandelli'nin arkasındayız. Taraftarlar ne yaparsa yapsın. Biz taraftarlarımızın da arkasındayız. Futbolcuların da teknik heyetin de arkasındayız" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ