MENÜ

Yanal'ın zafer reçetesi hazır

İlk resmi maçına Galatsaray karşısında çıkacak olan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Aslan'ı imha planını yaptı. Öğrencilerine zaferin reçetesini hazırlayan deneyimli çalıştırıcı, Sarı-Kırmızılılar'ın gol yolarındaki en büyük silahı Burak Yılmaz'a özel önlem alacak. Savunma Burak'ı etkisiz hale getirecek, Fırtına Oscar Cardozo ile sonuca gidecek.

Yanal'ın zafer reçetesi hazır

Çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Trabzonspor, zafer için geri sayıma geçti. Yarın akşam Türk Telekom Arena'da Galatasray'a konuk olacak Fırtına, yeni teknik direktörü Ersun Yanal'la ilk galibiyetini almayı hem de ligde yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. 991 gündür İstanbul'da kazanamayan Bordo-Mavilier, bu şanssızlığını da kırmanın planlarını yapıyor. Milli maçalar nedeniyle lige verilen arada takımını tanıma fırsatı bulan deneyimli çalıştırıcı, Seyrantepe'den 3 puanla ayrılmanın formülünü de buldu. Takımla bir toplantı yapan Bordo-Mavili teknik adam, galibiyetin reçetesini öğrencilerine verdi. Galatasaray'ın gol bölgesindeki en etkili silahı Burak Yılmaz'a özel önlem alacak olan Yanal, savunmacılardan Burak'ı kesinlikle boş bırakmamalarını istedi. Böylelikle Aslan'ı hücum bölgesinde etkisiz hale getirecek olan Yanal, bitirici darbeyi de takımın en formda golcüsü Oscar Cardozo ile yapacak. Kanatlardaki isimlerden Parugaylı yıldızı beslemelerini isteyen Fırtına'nın teknik patronu, ayrıca kart uyarılarında da bulundu.


'Sonuna kadar savaşacağım'

Sezon başında Olcan Adın ’ı 4 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ile Galatasaray ’a veren Bordo-M avililer, Sarı-Kırmızılılar'dan Salih Dursun ’u 2 yıllığına satın alma opsiyonuyla kiralamıştı... Teknik direktör Ersun Yanal'ın görev vermesi halinde Aslan'a karşı forma giyecek olan Salih, dev maçla ilgili açıklamalarda bulundu. Yarınki karşılaşmada kanının son damlasına kadar mücadele edeceğini belirten 23 yaşındaki futbolcu, "Zor bir maç olacak ama takım olarak iyi hazırlandık. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. 3 puanı alıp taraftarımızı da mutlu etmek istiyoruz. Ben kanımın son damlasına kadar mücadelemi edeceğim. Trabzonspor’dan Galatasaray’a gitseydim de aynı düşünürdüm. Profesyonel bir futbolcuyum ve yarın kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız" diye konuştu.

Benkalem'in yerine Mustafa

Hazırlıklarını Sarıyer Orhan Keçeli Sahası’nda, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştiren Bordo-Mavilier'in dünkü idmanını başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve CEO Burak Gürdal’ın izlediği bildirdi. Takımın son durumu hakkında Yanal'dan bilgi alan ikilinin teknik heyet ve futbolculara moral verdiği bildirildi. Ayrıca antrenman öncesi Bordo-Mavili taraftarların teknik direktör Yanal’a çiçek verip, Galatasaray maçında başarı dilediği ifade edildi. Bu arada Torku Konyaspor'la oynanan karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Essaid Belkalem'in forma giyemeyeceği maçta Yanal'ın bu açığı Mustafa Akbaş'la kapatacağı kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ