MENÜ

Wesley Sneijder avını bekliyor

Sarı-Kırmızılı formayla Trabzonspor filelerini 2 maçta 2 kez havalandıran Sneijder, Bordo-Mavili ekibi bir kez daha avlamaya kararlı. Yıldız futbolcu, “Evimizde neredeyse her maçı kazanıyoruz. Trabzon'a gol atar mıyım bilmiyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum ve maç için sabırsızlanıyorum” dedi.

Wesley Sneijder avını bekliyor

Galatasaray’ın Hollandalı süperstarı Wesley Sneijder’den, Trabzonspor maçı öncesi iddialı sözler... Bugüne kadar Sarı-Kırmızılı formayla çıktığı 2 maçta 2 kez Bordo-Mavili fileleri havalandıran ve 1 de asist yapan tecrübeli oyuncu, “Trabzonspor maçı zor olacak. Şimdiye kadar ligde yalnızca 1 maç kaybettiler. Bir önceki maçta aldığımız galibiyetle kendimize olan güvenimiz arttı. Evimizde oynadığımız neredeyse her maçı kazanıyoruz. Ama Trabzonspor da zorlu bir rakip. Her şeye rağmen kazanmak istiyoruz. Trabzonspor’a gol atar mıyım bilmiyorum. Bu sahada belli olacak. Kendimi çok iyi hissediyorum ve maç için sabırsızlanıyorum. Gol atıp atmayacağımı maçta göreceğiz. Önemli olan 3 puan” diye konuştu.

Asla ayrılmayı düşünmedim

Transfer söylentilerini de değerlendiren Sneijder, “Hakkımda her zaman transfer haberleri çıkıyor. Transfer sezonu yaklaşıyor ve benim adım da haberlerde sürekli geçiyor. Bunları önemsemiyorum. Her zaman söylediğim gibi Galatasaray’da çok mutluyum. Takımımla ve arkadaşlarımla kendimi çok iyi hissediyorum. Hiçbir zaman buradan ayrılmayı düşünmedim. Spekülasyonlar sürekli var. Ben takımıma
odaklandım” ifadesini kullandı.

Galibiyet hediye edelim

Son olarak taraftarlara mesaj gönderen yıldız futbolcu, “Taraftarlarımız bizi her zaman inanılmaz bir şekilde destekliyorlar. Onları Trabzonspor maçında da TT Arena’ya bekliyoruz. Gelsinler ve yüzde 100’leriyle bizi desteklesinler. Biz de onlara güzel bir galibiyet hediye edelim” açıklamasını yaptı.

Albayrak yanından ayrılmıyordu


Sarı-Kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Wesley Sneijder’i Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir an olsun yalnız bırakmıyor. Bir süre önce alacaklarının gecikmesi durumunda
takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme gelen yıldız futbolcuyla yakından ilgilenen Albayrak, onu mutlu etmeye çalışıyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ