MENÜ

Ve Ertuğrul Sağlam konuştu

Suat Altın İnşat Kayseri Erciyesspor'u 23 Kasım Pazar günü ağırlayacak olan Eskişehirspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, basın toplantısı düzenledi.

Ve Ertuğrul Sağlam konuştu

Ligde 8 haftadır galibiyete hasret kalan Eskişehirspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Suat Altın İnşat Kayseri Erciyespor maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi. "Bu hafta iyi mücadele ortaya koyup, iyi futbol oynayacağız. Bu maçı kazanarak gelecek güzel günlerin başlangıcını yapacağız. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum" diyerek söze başlayan deneyimli çalıştırıcı şunları söyledi: "Futbol şanssızlığının bizi çok etkilediğini görüyoruz. Her takımın başına gelebilen şeyler bizim başımıza çok daha fazla geldi. Hak etmediğimiz puanların hanemize yazılmasına engel oldu. Sezon başından beri yaşadığımız futbol şanssızlıkları Sivasspor maçının son dakikasında attığımız golle son buldu. O gol Eskişehirspor'un bütün şanssızlıkları ortadan kaldırdı ve önümüzde yeni bir sayfa, güzel bir gelecek açtı. Oyuncularım da giydikleri formanın kıymetini ve değerini biliyor. Pazar günü iyi mücadele ve futbolla camiaya ve taraftarımıza güzel bir galibiyet armağan edecekler."

'Pazar gününden çok umutluyum'

Sağlam, Eskişehirspor taraftarının da takımını maçın başından sonuna kadar gönülden destek vermesini gerektiğini vurguladı. Jerry Akaminko’nun sakatlığının devam ettiğini anlatan Sağlam "Aytaç iyi durumda. İsteğimiz kadroyla maça çıkma şansını elde edeceğiz. Pazar gününden çok umutluyum. Eskişehirspor ’un yükselişi devam edecektir. Bu konuda yönetimimiz de sorumluluk aldı. Taraftarımızı mutlu edecek, bir kampanya hazırladık. Herkes bu işe sahip çıkmış durumda. İnşallah, Eskişehirspor’u temsil eden her grup, olayın ciddiyetinin farkında" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ