MENÜ

Trabzonspor ayağa kalkacak

Teknik direktör Ersun Yanal, takımın oynayacağı futbolla fark yaratacağını belirtti. Tecrübeli hoca “Bu camiayı iyi tanıyorum. Bizim için her yer Trabzon olacak. Puan kayıplarını telafi edip hep beraber hedefe yürüyeceğiz” dedi.

Trabzonspor ayağa kalkacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde görevde bulunduğu 8. günde ilk kez basın toplantısı düzenleyen Yanal, kendisine destek olan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Daha önce Bordo-Mavili kulüpte görev aldığını hatırlatan Yanal, “Bildiğiniz gibi içinizden biriyim. Trabzonspor takımı, oynayacağı futbolla fark yaratacaktır. Futbolu 90 dakika bırakmayan, sonucu almak için rakibe ve kendisine saygı duyan, keyif veren, kazanma arzusunu taraftara hissettiren bir takım olacak” dedi.

‘Hep beraber yürüyeceğiz’


Yanal, başarı için teknik heyet, basın, oyuncular, taraftarlar ve yönetimin hep beraber yürüyeceğini dile getirerek “Çünkü başarı birlikte yürüyüşle gerçekleşir. Tek başımıza benim veya oyuncularım yürüyeceği yol değil” dedi. Tecrübeli hoca, Trabzonspor seyircisinin istediği coşkuda takımın sahada olacağını dile getirerek 14 puanlık kaybı telafi etmeyi hep beraber çalışacaklarını söyledi. Yanal, kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’nun affedilmesi konusunun gündemlerinde olmadığını belirtti.

‘Çıkış maçımız olacak’

Galatasaray maçıyla yeni bir döneme başlayacaklarını ifade eden Yanal şöyle devam etti: “Trabzonspor için her yer Trabzon olacak çünkü biz her yeri Trabzon yapmak için mücadele ediyoruz ve hep birlikte mücadele ediyoruz. Galatasaray maçı bizim kazanmak için oynayacağımız bir maçtır.”

‘O konulara girmeyiz’

Yanal, bir gazetecinin, “Futbolda şike sürecinin yaşandığı 2010-2011 sezonun şampiyonu kim?” şeklindeki soru üzerine “Biz teknik adamlar, futbolcular saha içinde kalıp saha dışını yönetmeye kalkmayalım. Bizler saha içinde görevliyiz” dedi.

‘Kimseyle sorunun yok...’

Fenerbahçe tribünlerinde kısa süre önce kendisine yönelik tezahüratlarla ilgili görüşü sorulan Yanal, “Ben çalıştığım kulüplerde sorun değil çözümün bir parçası içinde olmaya çalıştım. Burada da aynı şekilde olacak. Hiçbir başkan, yönetici ile bu konuda sorun yaşamadığımı düşünmüyorum. Bir kişi hariç, bunu siz biliyorsunuz, süreci siz yaşadınız” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ