MENÜ

Şota: Beşiktaş maçını Tiflis'te oynayalım

Beşiktaş'ın Ankara'da oynama isteğini reddeden Kasımpaşa'da teknik direktör Şota Arveladze Kartal'a göndermede bulundu: ''Bizim stadı neden istemediler şaşırdık doğrusu. Ayrıca İstanbul'da 3 stat daha var. O zaman Tiflis'e gidelim!”

Şota: Beşiktaş maçını Tiflis'te oynayalım

Ka­sım­pa­şa Tek­nik Di­rek­tö­rü Şo­ta Ar­ve­lad­ze, Be­şik­taş ma­çı ön­ce­si Bugün Gazetesi'ne ko­nuş­tu. Ku­lü­bün Ke­mer­bur­gaz’da­ki te­sis­le­rin­de açıklamalarda bulunan Gür­cü ça­lış­tı­rı­cı, hem bu haf­ta­ki Si­yah-Be­yaz­lı ra­kip­le­rine hem de Türk fut­bo­lu­nun ge­nel gün­de­mi­ne iliş­kin çar­pı­cı tes­pit­ler­de bu­lun­du.

'TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ BEŞİKTAŞ'

''Be­şik­taş, kuş­ku­şuz şu an Tür­ki­ye’nin en iyi oy­na­yan ta­kı­mı. Ça­buk dü­şü­nüp, ça­buk oy­nu­yor­lar. Aya­ğa top ola­yı­nın en iyi­si. Dem­ba Ba mü­kem­mel bir for­vet. Ben­ce onu ala­rak çok iyi iş yap­tı­lar. Ego­su sı­fır, hem oyu­nu hem ki­şi­li­ğiy­le ken­di­ni sev­di­ri­yor. ‘Chel­se­a’den gel­dim’ ha­va­sın­da de­ğil. Mü­te­va­zı, elin­den ge­le­ni ya­pı­yor.

Kartal'ın stadyum sorununa da değinen Gürcü çalıştırıcı, ''Be­şik­taş için de­za­van­taj ol­du­ğu­nu dü­şün­mü­yo­rum. Ge­çen se­zon bi­zim stat­ta oy­na­dı­lar. Bu se­zon ne­den oy­na­mı­yor­lar şa­şır­dık doğ­ru­su. Biz ge­lin oy­na­yın de­dik. Yap­tık­la­rı maç­la­rın ne­re­dey­se hep­si­ni ka­zan­dı­lar.''

'TİFLİS'TE OYNAYALIM!'

Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşılaşmasını Ankara'da oynama istediğini reddettiklerini dile getiren Şota, ''Biz An­ka­ra’ya ne­den gi­de­lim? Bi­zim­ki dı­şın­da İs­tan­bul’da 3 stat da­ha var. Olim­pi­yat’ta 20 maç oy­na­mış­sın. O za­man İz­mir’e gi­de­lim, ol­ma­dı Tif­lis’e gi­de­lim! Ben İs­tan­bul dı­şın­da oy­na­mak is­te­mi­yo­rum. Tar­tış­ma­lar ma­ça yan­sı­maz. Kim­se­ye düş­man de­ğiliz'' dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ