MENÜ

Prandelli tempoyu artırdı

Sarı-Kırmızılı ekip, yarınki Trabzonspor maçının hazırlıklarını dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan idmanla sürdürdü.

Prandelli tempoyu artırdı

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda, teknik patron Prandelli’nin tempoyu yükselttiği ve öğrencilerini bir hayli yorduğu öğrenildi. Önceki gün basına açık gerçekleşen idmanda kanatlardan atak, orta, uzaktan şut ve gol çalışmaları yapan Sarı- Kırmızılılar’ın, dün de gol çalışmaları üzerinde durduğu ifade edildi.

Sistemde ikilem var


Aslan’ın hocası Prandelli, henüz Trabzonspor karşısında uygulayacağı sisteme karar veremedi. Savunma hattını kafasında kuran, orta sahanın merkezine Selçuk ve Melo’yu koyacak olan İtalyan hoca, forvetler konusunda ise kararsız. İki santrfor kullandığında, orta sahanın kalanını dizmekte zorlandığını itiraf eden Prandelli, muhtemelen önde Burak’ı, arkasında Sneijder’i, solda Olcan, sağda da Hamit’i kullanacak. Ancak Burak ve Umut birlikte oynarsa, Sneijder forvet arkası olacak, orta üçlüde Melo, Hamit ve Selçuk yer alacak.

Sınırda tehlike var


Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray’da iki oyuncu ceza sınırında bulunuyor. Eğer Felipe Melo ve Yekta Kurtuluş, yarınki mücadelede kart görürlerse, gelecek hafta Gaziantepspor deplasmanında forma giyemeyecekler. Trabzonspor’da ise Salih Dursun kart sınırında yer alıyor. Ayrıca Bordo-Mavili ekipte Belkalem sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yok.

Haberin Devamı
YORUM YAZ