MENÜ

Prandelli: 20 kişi bana yeter

41 kişilik kadroyu 24'e indirmek için Prandelli'nin kapısını çalan yöneticiler aldıkları yanıtla şaşkına döndü.

Prandelli: 20 kişi bana yeter

Galatasaray kadrosunda kiralık isimlerle birlikte toplam 41 oyuncu bulunuyor... Bu isimlerin bir kısmı A2 takım ile çalışırken kadrodaki şişkinlik maddi açıdan yönetimin başını ağrıtırken yeşil sahada da Prandelli’nin çalışmasını güçleştiriyor.

Cesare Prandelli
bu sorunu uzun süredir ekibi ile paylaşırken yeni yönetim de bu konuya el attı... Duygun Yarsuvat ve ekibi göreve gelmelerinin ardından mali tedbirler çerçevesinde çalışmaya başlarken Prandelli ile bu konu için masaya oturdu.

Yöneticiler, İtalyan hocadan kadronun azaltılmasını talep ederken tepkisini ise biraz da tedirginlik içinde bekledi... Fakat Cesare Prandelli’nin sözleri yönetimi de bir anda kadroyu savunur duruma getirdi!

‘BİR FIRSAT DAHA’

Prandelli, yönetimin “Kadroyu azaltalım” önerisine hiç beklemeden “Hemen azaltalım. 20 kişi bana yeter” derken aklında pazarlık paylarının ardından 24 sayısı olan yönetim bir anda ne yapacağını şaşırdı...

Takıma yeni transfer edilen ve gelecekte takıma katkı sağlamaları planlanan oyuncuların da takımdan gönderileceğinin korkusuna kapılan yönetim, Prandelli’den kadronun 24’te tutulmasını istedi... Kurt hocadan devre arası kampına aklında soru işareti olan genç oyuncuları da götürmesini isteyen yöneticiler, Antalya’da yapılacak kampın ardından bir eleme daha yaparak 24 kişilik kadro ile 2. yarıya başlamak üzere el sıkıştı.

Vatan

Haberin Devamı
YORUM YAZ