MENÜ

Hazırlıklar 3 eksikle sürdü

Beşiktaş, Kasımpaşa maçının çalışmalarına dün de devam etti. Siyah-Beyazlılar'da, milli takımda bulunan Hutchinson, ameliyat olan Uğur ve Tomas Sivok idmanda yer almadı. Sakatlıkları bulunan Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı, takımdan ayrı çalıştı.

Hazırlıklar 3 eksikle sürdü

Siyah-Beyazlılar, hafta sonunda Başakşehir’de oynanacak Kasımpaşa mücadelesinin hazırlıklarını dün de sürdürdü. Teknik direktör Slaven Bilic önderliğinde Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda, Beşiktaş’ın yıldızları, taktik ağırlıklı çalıştı. İdman, takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Açma ve germe hareketlerinin ardından gün, istasyon koşularıyla devam etti. Antrenmanın ilerleyen bölümünde pas çalışması yapan Siyah-Beyazlılar, tam sahada oynanan çift devreli maçla idmanı tamamladı. Sakatlıkları bulunan Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı takımdan ayrı bireysel hazırlık yaptı. Pedro Franco, Veli Kavlak ile Ersan Gülüm ise takımla antrenmana katıldı. İdmanda, milli takımdan henüz dönmeyen Atiba Hutchinson, ameliyat olan Uğur Boral ve Tomas Sivok yer almadı.

Çalışmalar bugün de sürecek

Kasımpaşa mücadelesine mutlak galibiyet paroyasıyla hazırlanan Siyah-Beyazlılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün saat 11’de basına kapalı olarak yapacağı çalışmayla devam edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ