MENÜ

Efsane geri dönüyor

Şenol Güneş yönetiminde, şampiyonluk sezonundan bu yana taraftarını ilk kez bu kadar heyecanlandıran Bursaspor'un, Fenerbahçe maçında da en büyük kozu 12. adamı olacak. Şimdiden 12 bin bilet satıldı. Maç günü tribünlerin hınca hınç dolu olması bekleniyor.

Efsane geri dönüyor

Timsah geri sayımda... Passolig sistemine geçiş sürecinde iç saha maçlarının neredeyse hepsinde en büyük itici gücü taraftarından yoksun kalan Bursaspor’da üst üste alınan başarılı sonuçlar ve Şenol Güneş yönetiminde oynanan pozitif futbol şampiyonluk sezonundaki ruhu geri getirdi. Şu ana kadar 20 bin Passolig kart satın alan Yeşil-Beyazlı futbolseverler, zirve hesapları yapmaya başlayan takımlarını zorlu Fenerbahçe maçında yalnız bırakmamak için düğmeye bastı. Pazartesi günü oynanacak olan kritik randevu için şimdiden tam 12 bin bilet satıldı. Maç gününe kadar bu rakamın 17-18 bini bulması bekelniyor. Dolayısıyla bu sezon Atatürk Stadı’nda ilk kez tribünlerin bu kadar dolu olması bekleniyor. Bu atmosferden en iyi şekilde yararlanmak isteyen teknik direktör Şenol Güneş ise Lig TV’ye verdiği röportajda camiaya birlik çağrısı yaptı.

Güneş damardan girdi!

“Bursaspor her zaman ilk 5 içerisinde olması gereken bir takım” diyen deneyimli çalıştırıcı, “Birinci olmak da isteriz. Taraftar da bunu ister. Ancak bizi yalnız bırakmamaları gerekiyor. Taraftarımızın tribünlere geri dönmesi için gerekirse onların ayağına kadar giderim” sözleriyle destek çağrısında bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ