MENÜ

Drogba: Gökhan Töre benim oğlum, ona iyi bak

Drogba, Demba Ba'ya Chelsea'nin alt yapısından tanıdığı Gökhan Töre için “O benim oğlum gibidir. Ona çok iyi bak” demiş.

Drogba: Gökhan Töre benim oğlum, ona iyi bak

Pozitif olayın kahramanları, Didier Drogba, Demba Ba ve Gökhan Töre. Üçünün ortak özelliği de Premier Lig, Chelsea ve sonrasında Spor Toto Süper Lig. Kader onlara farklı zamanlarda farklı takımlarda ortak bir nokta daha sağladı…

Millet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Didier Drogba ile Demba Ba yakın dostlardır… Senegalli forvet Beşiktaş’a transferi öncesi Drogba’dan fikirler alır, görüşlerini sorar. Referans olan Drogba, Demba Ba’ya Chelsea’nin alt yapısından tanıdığı Gökhan Töre için “O benim oğlum gibidir. Ona çok iyi bak” der. Demba Ba merak etmemesini söyler.

'Drogba bana çok yardım etti'


Gökhan Töre, daha önceki röportajlarında Drogba ile ilgili olarak “Drogba hem özel hem de profesyonel hayatımda bana çok fazla yardım etti” demişti. Ligde karşı karşıya gelecek olmalarıyla ilgili de “En büyük arzum eski takım arkadaşım, ağabeyim Drogba’ya karşı oynamak. Çok güçlü adam. Ama unutmayın güçlüler de durdurulur” demişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ