MENÜ

Bursaspor Başkanı'ndan Fenerbahçe'ye sert tepki!

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Fenerbahçe'nin teknik direktörleri Şenol Güneş ile ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.

Bursaspor Başkanı'ndan Fenerbahçe'ye sert tepki!

NEDEN BAŞKA KULÜPLER YAPMIYOR
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Bölükbaşı, ''Volkan Demirel, Şenol hocamızın milli takımdan öğrencisidir. Kendisi konuyla ilgili sorulan soruya cevap vermiştir. Sadece hocası olarak, yapıcı bir biçimde düşüncelerini söylemiştir. Fakat Fenerbahçe her zaman olduğu gibi bunu bir tartışma konusu haline getirmiştir. Maç öncesi böyle bir tartışma konusu yaratmışlardır. Biz her zaman söylüyoruz, açıklamalar çok dikkatli yapılmalı. Gerginlikler buradan çıkıyor diye. Fenerbahçe bunu her zaman herkese yapıyor. Niye maç öncesi başka kulüpler böyle davranmıyor da, bir tek Fenerbahçe bunu yapıyor'' dedi.

SERDAR AZİZ'İ SATMIYORUZ. MAÇ ÖNCESİ BU İDDİA HANGİ AMAÇLA ÇIKIYOR

Serdar Aziz'in Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu şeklindeki iddiaya da sert tepki gösteren Bölükbaşı, ''Maç öncesi Serdar Aziz ile ilgili transfer haberleri çıkıyor. Tam da maç öncesine denk geliyor. Bizim satılacak oyuncumuz yok. Serdar'ı da diğer oyuncularımızı da satmıyoruz. Sezon öncesinde de Serdar'la ilgili talepleri olabilir. Ama bizim yok. Satmıyoruz. Serdar'ın da diğer futbolcularımızın da transferi söz konusu değil. Bu çocuklar bizim altyapımızdan yetişmişlerdir. Biz büyük kulübüz. Biz de oynayacaklar. Bu tür maçlardan önce Fenerbahçe'yle ilgili hep böyle transfer haberleri çıkıyor. Neden? Gördünüz işte Milli Takım'da üç oyuncumuz birden 11'de oynadı. Kalecimiz Harun kadrodaydı. Biz bu sayıyı arttıracağız'' ifadelerini kullandı.


STAT DOLUYOR

Başkan Recep Bölükbaşı, Fenerbahçe maçına olan ilginin yüksek olduğunu belirterek, ''Kombine satış sayımız 20 bine ulaştı. Bu sezon seyirci bakımından en çok sayıda seyirciyle oynayacağımız olacak Pazartesi akşamı. Çok güzel bir atmosfer olacak. Takımımız iyi top oynuyor. İyi futbolla kazanacağız. Tek amacımız galibiyet'' dedi.



Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye 'Algı yönetimi' cevabı

Haberin Devamı
YORUM YAZ