MENÜ

Beşiktaş'ın savunmasında alarm!

Kasımpaşa maçında, İsmail ve Franco'dan kart cezalısı olmaları sebebiyle yararlanamayacak olan Bilic'e, Sivok'tan da kötü haber geldi. Çek futbolcuyu, adalesindeki yırtık sebebiyle oynatamayacak olan Hırvat hoca, sakatlıktan yeni çıkan Ersan'ı ya da genç yetenek Atınç'ı 11'de görevlendirecek.

Beşiktaş'ın savunmasında alarm!

Süper Lig’de pazar günü Kasımpaşa’yla karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar’da, zorlu mücadele öncesinde savunma bölgesindeki eksiklere bir yenisi daha eklendi. Önceki hafta oynanan Başakşehir maçında kırmızı kart gören; İsmail Köybaşı ve Pedro Franco’yu, pazar günkü karşılaşmada görevlendiremeyecek olan Slaven Bilic’e, bir diğer defans oyuncusu Tomas Sivok’tan da kötü haber geldi. Önceki günkü takım çalışması sırasında sakatlanan Çek futbolcunun, yapılan kontrollerinde sağ arka adalesinde 1. dereceden yırtık tespit edildiği ve sahalardan uzun süre uzak kalacağı öğrenildi. Eksik isimlerin çokluğunda takımın deneyimli sol beki Uğur Boral’dan da dizindeki sakatlığı sebebiyle yararlanamayacak olan Hırvat çalıştırıcının, Kasımpaşa maçının savunma 4’lüsünü oluşturma konusunda sıkıntı yaşadığı bildirildi.

Ersan Gülüm imdada yetişti

Siyah-Beyazlılar’da eksik isimlerin artması sonrası morali bozulan Slaven Bilic’in, Ersan Gülüm’den gelen iyi haber üzerine keyfi biraz olsun yerine geldi. Sağ üst adalesinde sakatlığı düzelen deneyimli savunmacı, dünkü takım çalışmasında yer alsa da Kasımpaşa sınavı öncesinde antrenman eksiğinin bulunması sebebiyle deneyimli teknik adamı ilk 11’de görevlendirme konusunda kararsız bıraktı. Bu gelişmelerin ardından elindeki diğer isimlere yönelebilme durumu olan Hırvat hocanın, sol bekte Ramon Motta, sağ bekte Serdar Kurtuluş ve stoper hattında da Necip Uysal’ın yanında genç yetenek Atınç Nukan’a yer verebileceği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ